Hemşirelerin, sertifikalı eğitim programı tamamlandı

2 Nisan 2022 Saat: 08:47
Hemşirelerin, sertifikalı eğitim programı tamamlandı
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve teorik bilgiler yanında pratik işlemleri de içeren “Sertifikalı Ameliyathane Hemşireliği Eğitim Programı” İzmit Seka Devlet Hastanesi ev sahipliğinde tamamlandı.

Eğitimi başarıyla tamamlayan hemşirelere İzmit Seka Devlet Hastanesi konferans salonunda bugün düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Programa Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Başkan Yardımcısı Dr. Serhat Karatepe, Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç ve birçok sağlık idarecisi ile sağlık personelleri katılım sağladı.

EĞİTİM PROGRAMLARINA DEVAM EDECEĞİZ
Konuşmasında eğitim programlarının önemine değinen İl Sağlık Müdürü Pehlevan “Sunulan sağlık hizmeti kalitesini artırmak için bu tarz eğitim programlarına devam edeceğiz. Eğitime sundukları desteklerden dolayı hastane yönetimi başta olmak üzere, eğitimcilere ve kursiyerlere ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Pehlevan ve protokol üyeleri tarafından belge almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri takdim edildi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız