Gıda OSB Kandıralıların yüzünü güldürecek

4 Aralık 2019 Saat: 08:14
Gıda OSB Kandıralıların yüzünü güldürecek
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Gıda Organize Sanayi Bölgesi'nin Kandıra bölgesinin yüzünü dolayısıyla Kocaeli’nin yüzünü güldüreceğini söyledi

İzmit, Derince, Körfez ve Kandıra ilçelerinden sorumlu olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'u ziyarette bulunarak Kandıra ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kandıra'nın son yıllarda gelişen, değeri daha da anlaşılan bir ilçe olduğunu söyleyen Köktürk, doğası, tarımı ve tarihi ile öne çıkan Kandıra’ya Büyükşehir Belediyesinin büyük önem verdiğini vurguladı.

KANDIRA ŞANSLI
Köktürk, "Kocaelimiz için Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın bir şans. 10-15 yıl sonra oluşabilecek belediyecilik anlayışını şimdiden Kocaeli’nde oturtmaya çalışıyor. Kandıra’ya bakışı da çok olumlu. Dolayısıyla Kandıra bir taraftan yaz aylarında İstanbul'a nefes aldıracak bir taraftan İstanbul'u besleyecek bir alan. Projeler bu şekilde düşünülerek en güzel hizmetler sunulacak. Büyükakın hem Kandıra hem de Kocaeli için büyük şans" dedi. 

KANDIRALILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK
Köktürk Gıda OSB ile ilgili de, "Kandıra ilçemize yapılan Gıda Organize Sanayi Bölgesi bir iki yıl içinde kendini toparlayacaktır. Bu bölgede tarım ürünlerinin değerlendirilmesi, yeni istihdam alanının açılması ile Kandıra bölgemizi Kocaeli özelinde ve Türkiye çapında önemli bir yere oturtacak. Klarnet, sanat, tarih ve yoğurt denilince akla nasıl Kandıra geliyorsa Gıda OSB açıldığında da Kandıra ismini Türkiye genelinde duyuracaktır. Biz de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü olarak bu güzel ilçemize ne katabilirizin peşinde olacağız" ifadelerini kullandı. 

İYİ NİYET VE AZİM ORTADA
Kandıra duble yolunun uzun zamandır Başkan Büyükakın'ın gündeminde olduğunu söyleyen Köktürk, "Malum yaşanan kriz, müteahhitlerin işi yarım bırakması ile yolun gidişatı sekteye uğradı ama ben görüyorum ki Kandıra duble yolu Tahir büyükakının sık sık gündeminde. Bu konu ile ilgili iyi niyetli  ve azimle çözümler aranıyor. İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanacak" şeklinde konuştu. 

KANDIRA İLE KOORDİNELİ ÇALIŞMA
Köktürk son olarak, "Kandıra ilçemizin gelişmesi daha da gözde ileri gitmesi hususunda Büyükşehir Belediyemizle beraber koordineli bir çalışma içinde olan Kandıra Belediyemizin çalışmalarının da çok olumlu bir yol takip ettiğini görüyoruz. Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan ve ekibini de bu vesileyle tebrik ediyorum" dedi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız