Galatasaray'da Kandıralı Berkay Özcan için takas formülü!

9 Ağustos 2022 Saat: 08:30
Galatasaray'da Kandıralı Berkay Özcan için takas formülü!
Süper Lig ekibi Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, eski oyuncusu Kandıralı Hemşehrimiz Berkay Özcan'ı takımda görmek istiyor. İddiaya göre sarı-kırmızılılar, Başakşehir ile takas formülü üzerinde görüşüyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, yeni sezon kadrosunda görmeyi en çok istediği oyunculardan biri de Hemşehrimiz Berkay Özcan. Ligde şampiyon yaptığı Başakşehir'den eski öğrencisi olan Berkay'ın transferini, Galatasaray Yönetimi'nden ısrarla talep eden Okan hocanın isteği üzerine pazarlıklar başladı.

Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Başakşehir'in patronu Göksel Gümüşdağ, Berkay Özcan'ı satmayı düşünmediklerini açıkladı. Ancak bu sözlerden sonra da iki taraf arasında birkaç görüşme yapıldı. Sarı-Kırmızılılar kesenin ağzını açarken, Başakşehir'e geçtiğimiz sezon Alanyaspor 'dan 4 milyon Euro'ya alınan Berkan Kutlu artı 4 milyon Euro daha bonservis ücreti önerildi.

Kandıra’nın Beylerbeyi Köyünden

Almanya’nın Karlsruhe kentinde dünyaya gelen, aslen Kandıra’nın Beylerbeyi Köyünden olan ve Kandıra’da “ Camcı Osman” olarak tanınan Osman Özcan’ın 24 yaşındaki oğlu Berkay Özcan, futbol hayatına Almanya’da, Stuttgart kulübünde başladı. Türkiye U21 A Milli Takımının kaptanlığını da yapan Berkay Özcan, 3 yıl önce Almanya birinci lig takımı Hamburg’dan Türkiye Süper Ligine Başakşehir kulübüne transfer olmuştu.

İşte Berkay Özcan’ın kariyeri…

15 Şubat 1998 yılında dünyaya gelen Özcan kariyerine Almanya’nın Karlsruhe takımının altyapısında başladı. 2014’te Stuttgart’ın U17 takımına geçen Özcan 2015’te U19 2016’da ise A takımında forma giydi.

2018-2019 sezonunda Hamburg’a transfer olan oyuncu daha sonra Stuttgart, Hamburg ve Başakşehir arasında gidip geldi. 1.80 boyundaki oyuncu merkez orta saha bölgesinde görev alıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, yeni sezon kadrosunda görmeyi en çok istediği oyunculardan biri de Berkay Özcan.  Berkay'ın transferini, Galatasaray Yönetimi'nden ısrarla talep eden Okan hocanın isteği üzerine pazarlıklar sürüyor.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Salim çalık16.08.2022 20:13

Başarılarınızın devamını diliyorum.Özgün ve barışçıl kucaklayıcı köşe yazıları ve gazete duruşunu tebrik ediyorum ????