Eslem Lina Bebeye Umut Işığı Olabilirsiniz!

25 Kasım 2023 Saat: 22:00
Eslem Lina Bebeye Umut Işığı Olabilirsiniz!
Kandıralı Akbaş çiftinin 3 aylık kızları Eslem Lina, SMA Tip 1 ölümcül kas hastası ile mücadele ediyor. 3 aydır kızlarının tedavisi için çabalayan aile ise kendilerine uzanacak yardım elin bekliyor

Kandıra Akçaova köyünden, Derince’de ikamet eden Salih ve Elif Akbaş çiftinin İki kız evlatlarından küçüğü olan Eslem Lina Akbaş, yaklaşık 20 günlükken kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanede çocuklarda SMA Tip 1 ölümcül kas hastası teşhisi konuldu. Henüz 3 aylık olan Eslem Lina Akbaş, 2 aydır tedavi görüyor. Özel bir sektörde çalışan Salih Akbaş, kızını hayatta tutmak için varını yoğunu harcadı ancak elinde avucundan bir şey kalmadı.

Aile şimdi kızlarına yardım elini uzatacak yardımseverlerden yardım bekliyor. Akbaş ailesi çocuklarının tedavisinin Dubai'de yaptırılması için randevu talebinde bulunurken, oradan gelecek bir yanıt bekliyor. Henüz 3 aylık olan Eslem Lina Akbaş’ın ailesi kızlarını Dubai'de bulunan özel bir hastanede tedavisinin yapılmasını istiyor ancak ilaç tedavisi 52 milyon liranın üzerinde.. Yardım için yasal izin alan gözyaşlı aile çocuklarının hayatta kalması için gerekli paranın toplanması için herkese yardım çağrısında bulunuyor.
3 aylık Eslem Lina Akbaş’a Yardım etmek isteyen yardımsever vatandaşlar babası Salih Akbaş 'a 0531 558 09 43 telefon numarasıyla ulaşabilir.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız