DSP Kocaeli’de deprem!

3 Mart 2016 Saat: 02:09
DSP Kocaeli’de deprem!
Demokrat Sol Parti Kocaeli İl Yönetimi görevinden istifa ederken; Başkanı Hayati Özzeren, DSP Kadın Kolları Genel Başkanı Meral Uçarı başkanlık görevlerinden ve partiden istifa ettiklerini açıkladı.
Demokratik Sol Parti (DSP) Kocaeli örgütünde deprem yaşandı. Önceki akşam parti il binasında düzenlenen toplantısında basınla bir araya gelen İl Başkanı Hayati Özzeren ve Kadın Kolları Genel Başkanı Meral Uçarı, başkanlık görevlerinden ve partiden istifa ettiklerini açıkladı. Başkanların istifasının yanında il yönetiminin de topluca istifa ettiği belirtildi. Toplantıda konuşan Özzeren, “İlimizdeki çalışmaların sürekli engellenmesi ve genel merkezden yönetimin başarısız olduğu ile ilgili yapılan çalışmalar bardağı taşıran son damla oldu. Bu nedenle DSP İl Yönetimi olarak görevimizden ve şahsım adına partimden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak isterim” dedi. DSP Kocaeli İl Yönetimi’nde Selman Gürpınar, Ufuk Bağan, Yügedağ Çağlı Bakan, Mehmet Karakaş, Recep Keskin, Kadir Uğur Yılmaz, Taner Torun, Mine Demirtaş, Mine Şahin, Çiğdem Akıncıbaşı, Refik Sıla Güvenç, Bilge Aybikem Taşören, Işık Ziyrek ve Orhan Kaya görev yapıyordu.

 GÖREVİNDEN VE PARTİDEN İSTİFA ETTİ

Toplantıda ilk olarak DSP Kadın Kolları Genle Başkanı Meral Uçarı konuştu. İstifa kararını Cuma günü alarak genel merkeze faks çektiğini belirten Uçarı, “Üyesi bulunduğum partiden ve görevimden istifa etmiştim ancak basın açıklaması yapmayacaktım. Hayati Bey’in verdiği karar ile ben de basın açıklaması yapma kararı aldım. Şu an partide yapmak istediğimiz çalışmaları yerine getiremiyoruz. Bu nedenle ben DSP Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevimden ve partimden istifa ediyorum. 2012 yılından bu yana görevimde birlikte çalıştığım arkadaşlarıma ve partililerime teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

“BARDAĞI TAŞIRDILAR”

16 Temmuz 2014 tarihinden bu yana Demokrat Sol Parti (DSP) Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan Hayati Özzeren, “İlimizde bulunan parti meclis üyelerimizin bu ilin başarısız olduğu konusunda genel merkeze sürekli tavsiyeleri ve telkinleri olmuştur. Bu yapılanlar bizim için artık bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu nedenle ben ve yönetimim görevlerimizden istifa ediyoruz. Ben partimden de istifa ediyorum. Biz burada görevde olduğum sürede bir aile olduk. Aile ortamında partimiz için güzel çalışmalar yaptık. Başkanlık dönemimde partimizi iyi yerlere getirdiğimize inanıyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim. Huzurlarınızda rozetimi çıkararak partimden istifa ediyorum” şeklinde konuştu









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız