CHP İl Başkanı Yıldızlı; "Bu toplum ayrışmadan bıktı"

16 Şubat 2021 Saat: 22:00
CHP İl Başkanı Yıldızlı; "Bu toplum ayrışmadan bıktı"
Kimsenin siyasi görüşüne bakmaksızın herkesin sıkıntısına ortak olmaya çalıştıklarını belirten CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, "Bu toplum ayrışmadan bıktı" dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt  ile ilçenin sorunlarına dair istişarelerde bulundu. Vatandaşların sıkıntılarından üreticinin derdine kadar birçok konuda düşüncelerini paylaşan Yıldızlı, "Cumhuriyet Halk Partili belediyeler geldiği zaman halka yardım kesilecek dediler. Kesildi mi, hiç duydunuz mu? Bizim belediyelerimiz de en düşük asgari ücret 3 bin 100 lira" açıklamalarında bulundu.

VATANDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİNDEN ŞİKAYETÇİ

Son zamanlarda özellikle köylerden elektrik kesintisi şikayetleri geldiğini belirten Yıldızlı, "İlimizin her bölgesinde ciddi elektrik kesintisi yaşanıyor. Özellikle köylerden çok şikayet geliyor. Sedaş'ın alt yapısı olmadığı için, özelleşttiği için, bir gramda yatırım yapmadıkları için halkımız sanki doğudaki bir ilin köyü gibi mağduriyet yaşıyor" dedi.

ESNAFIN DURUMU ORTADA

Esnafın sıkıntılarına da değinen Yıldızlı, "Esnafın durumu ortada, birçok esnaf kepenk kapattı. Cumhuriyet Halk Partisi hep eleştiriyor diyorlar ama Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu  bununla ilgili hiç eleştiri olmadan maddeleri tek tek sıralamış, yapılması gerekenleri söylemişti. Hep çözümcül formüllerle yaklaşarak esnaf bakanlığından tutun esnafın vergisinin faizsiz ötelenmesi, hibelerin verilmesi gibi birçok anlamda söylemleri oldu" dedi.

ASGARİ ÜCRET CHP SAYESİNDE YÜKSELTİLDİ

Asgari ücretin Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde yükseltildiğini söyleyen Yıldızlı,  "Bizim belediyelerimizde en düşük asgari ücret 3 bin 100 lira. İnşallah bunu örnek alarak da uygularlar. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlet. Eğer Cumhuriyet Halk Partili belediyeler verebiliyorsa devletimizin de vermesi lazım. Dediler ki Cumhuriyet Halk Partili belediyeler geldiği zaman halka yardım kesilecek. Kesildi mi, hiç duydunuz mu? Pandemi döneminde en aktif rolü bizim belediyelerimiz aldı. Vatandaşın hep yanında oldu" şeklinde konuştu.

BU TOPLUM AYRIŞMADAN BIKTI

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiçbir vatandaşımızın siyasi görüşüne bakmaksızın herkesle temas kurmaya çalışıyoruz. Çünkü bu toplum ayrışmadan bıktı. Biz herkese ulaşmaya çalışıyoruz, herkesin sıkıntısına ortak olmaya çalışıyoruz. Herkesle bir ilişki kurmaya çalışıyoruz. Ülkemiz çok büyük bir ülke, her türlü zenginliği, kaynağı var. Yeter ki ülkede hukuk, adalet tesis edilsin. O zaman bakın görün insanlar nasıl yatırımlar yapıyor" şeklinde konuştu.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız