“Benimle Bir Gün Geçirir Misin?”

7 Aralık 2022 Saat: 07:10
“Benimle Bir Gün Geçirir Misin?”
Zafer İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle “Benimle Bir Gün Geçirir Misin?” konulu farkındalık programı düzenledi.

Zafer İlkokulu olarak 2014 yılından beri farkındalık programı yaptıklarını dile getiren Okul Müdürü Hüdaver Soylu, yaptığı konuşmada “Birleşmiş Milletler 1992 yılında farkındalık oluşturmak amacıyla bugünü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak ilan etmiştir. Bu programları yapmamızdaki amacımız özel çocuklarımızın toplumun bir parçası olduğunu, toplumsal bir bilinç, farkındalık kazandırmaktır” dedi.

Soylu konuşmasının sonunda her çocuğun özel olduğunu vurgulayarak katılım sağlayan protokol mensuplarına ve herkese teşekkür etti. Programın düzenlemesinde öncülük yapan Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri Oya Akın, Havva Yüce ve Elif Kardaş, programın farkındalık kazandırmak kadar duyarlılık kazandırmaya yönelik olduğunu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün bir kutlama günü değil farkındalık günü olduğunu dile getirerek, programa katılan herkese çocukları yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız