BBP'li Kaya "Halk ekmek bulamıyor"

25 Temmuz 2022 Saat: 09:30
BBP'li Kaya "Halk ekmek bulamıyor"
Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığından istifa eden ancak istifası Genel Merkez tarafından henüz kabul edilmeyen Remzi Kaya, belediyelerinin etkinlik ve harcamalarını eleştirdi

Geçtiğimiz ay istifasını genel merkeze sunan ancak olumlu ya da olumsuz bir işlem görmeyen Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya sosyal medya hesabı üzerinden Büyükşehir ve ilçe belediyelerin harcamalarını eleştirdi.

BBP İl Başkanı Remzi Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
“Hemen hemen her gün bir eğlence, bir şenlik, bir sanatçı ile tüm ilçe ve Büyükşehir Belediyesi milyonları har vurup harman savuruyor, yapmayın. Halk yiyecek ekmek bulamazken, temel gıda ihtiyaçlarını bile karşılayamazken nasıl eğlensin. Halkın milyonlarını sanatçılara, organizasyon firmalarına, çalgı çengiye ve siyasi şovlarınıza vereceğinize ekonomik kriz altında inleyen, evine ekmek götüremeyen, çocuğunun küçük bir isteğini karşılamak için ulaşım aracına vereceği bilet parasından tasarruf etmek için 5 durak arası mesafeyi yürümek zorunda kalan babanın halini düşünün. Bırakın bizim paramızla bize şov yapmayı, şenlik, eğlence vs. yapacağınıza halkın bir yıllık elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyin de şov görelim” dedi.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız