Başkan Yoldaş, oğlunu evlendirdi

5 Ağustos 2022 Saat: 07:58
Başkan Yoldaş, oğlunu evlendirdi
Beylerbeyi Derneği Başkanı Menderes Yoldaş’ın oğlu Berkay Yoldaş, Sümeyye Ayyıldız ile dünya evine girdi.

Kandıra Beylerbeyliler Derneği Başkanı Menderes Yoldaş oğlunu evlendirdi. Lütfiye- Serkan Ayyıldiz çiftinin güzel kızları Sümeyye ile Maide- Menderes Yoldaş çiftinin yakışıklı oğulları Berkay yeni yaşamlarına evet dedi.

Kocaeli'nde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Menderes Yoldaş, İzmit'te yaşamasına rağmen köyü olan Beylerbeyi'nde oğluna görkemli bir düğün yaptı. Köy meydanında gerçekleşen düğün törenine Yoldaş ve Ayyıldız ailelerinin akraba ve dostları akın etti. 

Alkışlar eşliğinde ilk danslarını yapan genç çiftin mutluluğu yüzlerine yansırken, her iki ailenin yakınları genç çifti takı yağmuruna tuttu. İkramın bol olduğu düğün töreninde davetliler müzik eşliğinde eğlenerek keyifli dakikalar geçirdi.

Kandıra'nın Sesi genel yayın yönetmeni, Kocaeli gazeteciler Cemiyeti denetleme kurulu başkanı Ünal Cankurt da Düğün Törenine katılarak Sümeyye ve Berkay çifti tebrik etti ve hediyesini verdi. Yoldaş ve Ayyıldız aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür etti.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız