Başkan Kaçan duyurdu: Kandıra’ya fındık deposu ve doğalgaz müjdesi

1 Mayıs 2023 Saat: 15:28
Başkan Kaçan duyurdu: Kandıra’ya fındık deposu ve doğalgaz müjdesi
Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Adnan Kaçan, Büyükakın’dan fındık deposu için söz aldıklarını, ayrıca 2026 yılına kadar Kandıra’nın tüm köylerine doğalgazın ulaşacağını müjdeledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Adnan Kaçan ve beraberindeki muhtarlar gazetemizi ziyaret etti. Kendileriyle hoş sohbet eşliğinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile bir araya geldiklerini belirten Kaçan, muhtarların bazı istek ve taleplerini kendilerine ilettiklerini ve çözümü için gerekli çalışmaların başlatıldığını kaydetti.

FINDIK DAHA YÜKSEK FİYATLA ALINACAK

Büyükakın’dan fındık deposu için söz aldıklarını belirten Kaçan, “Tahir başkanla yaptığımız görüşmede Kandıra’nın fındık deposu beklediğini söylemiştik. Başkanımız bu konuda çalışmaların devam ettiğini, maliyetin çıkarılmasının ardından seçimden sonra değerlendirileceğini söyledi. TMO’dan daha büyük bir depo olacak ve vatandaşımızın fındığı daha yüksek fiyatla alınacak” dedi. Kaçan ayrıca Kandıra’nın tüm köylerinin doğalgaza kavuşacağını da müjdeleyerek, “Tahir başkanımız 2026 yılına kadar Kandıra’nın 91 köyüne doğalgaz verileceğini söyledi. Halkımız için şimdiden hayırlı olsun” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız