Başkan Çetin; "Tahir başkanımdan Allah razı olsun"

6 Aralık 2022 Saat: 08:25
Başkan Çetin; "Tahir başkanımdan Allah razı olsun"
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tarıma ve çiftçiye verilen destekler üreticiyi memnun ediyor. Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, "destekleri harika buluyoruz, Tahir başkanımdan Allah razı olsun"

İlimizde çiftçiye mazot, gübre, tohum, sera malzemesi, arazilerin temizlenmesi noktasında destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son 3 yılda 290 milyon TL değerinde çiftçiye destek verdi. 2022 yılında sadece 75 milyon TL mazot desteği veren Büyükşehir Belediyesinin toplam destek bütçesinin 289 milyon TL olduğu açıklanmış ve destek kapsamında mazot kartlarının çiftçiye dağıtımı başlamıştı.

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin; "Destekleri harika buluyoruz, Tahir başkanımdan Allah razı olsun. Bu yıl için çiftçilere mazot kartları dağıtıldı ve kartları alan çiftçilerimiz emeği geçenlere dua etti. Verilen destekler sebebiyle bize yakın olan Sakarya Kaynarca’dan çiftçiler gelip bizim odaya üye oluyorlar. 200’e yakın Kaynarca’dan üyemiz var. Toplam ÇKS’ye kayıtlı 7 bin 600 üyemiz var.

Kandıra’da artık genç çiftçi kalmadı, üyelerimizin yüzde 80’i 60 yaş ve üstü. Tarımla uğraşacak olan kişiler hep bir kumar oynar çünkü ekim yapar sonra yağmuru bekler. Kandıra’da son dönemde seracılık yapılmaya da başlandı, özellikle yüzde 50 hibe olması harika. Tahir başkan elinden geleni yapıyor, gerisi çiftçilerimize kalmış."








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız