Başkan Battal; “Kandıra’da oyumuzu 10 binin üzerine çıkaracağız”

14 Nisan 2023 Saat: 16:15
Başkan Battal; “Kandıra’da oyumuzu 10 binin üzerine çıkaracağız”
İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, “Geçtiğimiz seçimlerde Kandıra’dan 3 bin 600 oy almıştık. 14 Mayıs’ta bu oyu 10 binin üzerine çıkaracağımıza inanıyoruz. Kadrolarımız hazır” dedi.

İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal’ı makamında ziyaret ederek gündeme dair bir söyleşi gerçekleştirdik. Sohbetimizde ülkemiz ve ilçemizdeki son gelişmeleri, vatandaşların yaşadığı sorunlarını ve İYİ Parti’nin bu konulara yönelik çözüm önerilerini konuştuk. Aday listesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Battal, “Kocaeli’ndeki en iyi listenin bizim olduğunu düşünüyorum ve ilimizden en az 4 vekil çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

ŞAHİN İLE 150 BİN SEÇMENİN OYUNU ALABİLİRDİK
Ercüment Şahin’in listede yer almamasını da değerlendiren Battal, “Bir Kandıralı olarak listemizde Ercüment Şahin’in olmasını can-ı gönülden istiyorduk. Onun listede olması hem partimize hem de Kandıra’mıza büyük katkı sağlayacaktı. Ercüment Şahin ile ilimizde bulunan 150 bin Kandıralı seçmenin oyunu alma ihtimalimiz vardı. Ancak genel merkezimiz böyle uygun gördü, saygı duyuyoruz” dedi.

OYUMUZU 10 BİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAĞIZ
Kandıra’daki oy oranlarını artıracaklarını da söyleyen Battal, “Biz geçtiğimiz seçimlerde Kandıra’dan 3 bin 600 oy almıştık. İnşallah bu oyu 10 binin üzerine çıkaracağımıza inanıyoruz. Kadrolarımız hazır. Daha önce Kandıra’da 183 üyeyle seçime girilmiş, şuanda 1500’e yakın üyemiz var. Köylere gittiğimizde çok iyi karşılanıyoruz. İnsanların hoşgörüsü ve tavrından memnunuz. Köylerden güzel bir sinerji aldık. Ben bu seçimlerde İYİ Parti’nin Kocaeli’nde başarılı olacağını düşünüyorum” dedi.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız