Başarılı Sporcuya Tebrik Yemeği

18 Aralık 2023 Saat: 20:35
Başarılı Sporcuya Tebrik Yemeği
Kandıra Akçakocabey Spor Kulübü'nün başarılı sporcusu Tansel Bütün, 29 Ekim'de Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Uluslararası Bocce turnuvasında Kocaeli'ni en güzel şekilde temsil ederek şampiyon olmuştu.

Kandıra Akçakocabey Spor Kulübü'nün başarılı milli sporcu adına ödül ve başarı yemeği düzenlendi. Yemeğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaser, Kocaeli Büyükşehir Belediye Spor Daire Başkanı Ali Yeşildal, Kocaeli Amatör Spor Kulüpler Daire Başkanı Murat Aydın, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Muhtarlıklar Daire Başkanı Numan Balaban ve Şube Müdürü Mustafa Dursun, Kulüp Başkanı Hakan Kocatürk, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ercan Güneş, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ziya Ülhak Sarıgül, Kartepe İSU Şube Müdürü İhlas İlteris Demir, KASKF Sorumlusu Celal Güreşen ve sporcular katıldı.

 Kandıra Akçakocabey Spor Kulübü Başkanı Hakan Kocatürk, "Sporcularımıza verdiğimiz destek ile uluslararası arenada aldıkları madalyayı Kandıra'mıza armağan ederek bu haklı gururu bizlere yaşattılar. Bayrağımızın uluslararası müsabakalarda dalgalanması hem kulübümüz hem ilçemiz adına onur verici. Sporcularımıza, ailelerine ve destek veren herkese teşekkür ediyorum," dedi.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız