Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Turizm Derneği’nde ilk genel kurul

Kandıra’da yeni kurulan ve kurulduğu günden bu yana yapılan çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Kandıra Turizm Derneği ilk genel kurulunu yaptı.

6 Mart 2013 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.247 kez okunmuştur

Turizm Derneği’nde ilk genel kurul
Turizm Derneği’nde ilk genel kurul
Kandıra Turizm Derneği’nin geçtiğimiz günlerde yapılan kongresinde yönetim kurulu değişmezken, birçok farklı alanda görev yapan isimler üye listesine eklendi. Mevcut kongreden sonra yönetim kadrosu: Başkan Murat Güneş, Başkan Yardımcısı Tolga Havuç, Genel Sekreter Mehmet Tımaç, Sayman Erkan İşler ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Ekşi, Kayhan Güzel, Kemal Midilli olarak belirlendi. Oy çokluğuyla belirlenen yönetim kurulu yeni dönemde çalışmalarına hız katarak birçok projeyi de hayata geçirmeyi planlıyor. KAYBEDEN KANDIRA OLUR Kongrede alınan kararları üyelere sunan başkan yardımcısı Tolga Havuç, “Artık Kandıra’da birlik ve beraberlik duygusu sağlanmalı. Kişisel ve menfi duygular bir kenara bırakılarak herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Yoksa kaybeden Kandıra olur” dedi. Daha sonra dernek üyelerinden iş adamları ve Kandıra Belediyesi Encümen Üyeleri Erkan İşler ve Mehmet Tımaç çeşitli projeleri ve bu güne kadar yapmış oldukları çalışmaları gündeme getirdi.
HER AY TOPLANACAKLAR İşler ve Tımaç, çizilecek olan hizmet planlarını ve dernek faaliyetleri konusunda projelerini anlattı. Özellikle Kandıra turizmi, imar planları, sahiller, inanç turizmi ve Kandıra’nın iç kesimlerinde bulunan değerler gündeme getirildi. Dernek üyeleri her ay toplanma kararı alarak, aylık değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yapacak. YALNIZCA SAHİLLER DEĞİL… Konu ile alakalı olarak derneğin kurucu başkanı ve genç iş adamı Murat Güneş, şunları söyledi: “Biz bu yola çıkarken sadece sahillerimizi düşünmeyerek, Kandıra’mızın her köşesini kapsayan ve adımıza yakışır bir dernek olmayı planladık. Bugün itibariyle de yolumuzda doğru adımlar atarak Kandıra’mızın her bölgesinden temsilcileri bünyemizde görmek mümkün. KAPIMIZ HERKESE AÇIK Turizm alanında yeni gelişen ilçemiz gerek doğasıyla gerekse bir takım değerleriyle nasıl bir medeniyete sahip olduğumuzu, ne kadar şanslı olduğumuzu görüyoruz. Bizim dernek olarak temel hedefimiz, üzerinde bulunduğumuz medeniyete sahip çıkarak yarınlara armağan etmek olacak. Kapımız herkese açık. Bu topraklara yatırım yapan, gelişmesine katkı sağlayan her Kandıra sevdalısının bu dernekte olması gerekir.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑