Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

EMITT'te Kandıra standına yoğun ilgi

24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında EMİTT 2013 Turizm Fuarı, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Merkezi’nde gerçekleşti. Turizm fuarında Kandıra hindisi büyük ilgi gördü

30 Ocak 2013 Saat: 17:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 16.561 kez okunmuştur

EMITT'te Kandıra standına yoğun ilgi
EMITT'te Kandıra standına yoğun ilgi
EMİTT 2013 Turizm Fuarı’nda Kandıra Turizm Birliği yerini alırken, Kandıra’nın yöresel ürünleri, kültüreli ve ilçenin turizm alanları tanıtıldı. Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan öncülüğünde açılan stantta Kandıra yoğurdu, hindisi, bezi yer alırken Kandıra’nın turizm alanları da tanıtıldı. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra manda yoğurdu ikram etti. Kandıra’nın yöresel ürünlerini ve turizm alanlarını da tanıtma fırsatı buldu.
HİNDİ, YOĞURT YEDİ Kandıra standında en çok dikkat çeken hindinin kameralar önünde manda yoğurdu yemesi, tüm katılımcıların ve kameramanların dikkatini çekti. Bu görüntülere 5 ulusal kanalda yer verildi. Kandıra hindisi yoğurt yer mi diye soran kişilere Erkan İşler, “Hindi yoğurt yer ama sadece Kandıra manda yoğurdunu yer” dedi. Fuarda Kocaeli’nden Kartepe, Başiskele, Gölcük Belediyesi yer alırken Kandıra’dan ise kaymakamlık ilçemizi temsil etti. Açılışını Turizm Bakanı’nın yaptığı EMİTT Fuarı’nda çok sayıda siyasetçi, idareci ve ünlüler yer aldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑