Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Ziraat Odası’nın başkanları Kandıra’da Hürriyet’in konuğu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli'de görev yapan Ziraat Odası başkanlarını Kandıra Sarısu Gençlik Kampı'nda ağırladı.

25 Ekim 2020 Saat: 01:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.987 kez okunmuştur

Ziraat Odası’nın başkanları Kandıra’da Hürriyet’in konuğu
Ziraat Odası’nın başkanları Kandıra’da Hürriyet’in konuğu

Çiftçi ve üretici vatandaşların dertlerinin konuşulduğu toplantıda Baykan Hürriyet, ziraat odası başkanlarına Kandıra Sarısu Gençlik Kampını da tanıtma imkanı buldu.

KİMLER KATILDI?
Ziraat Odası başkanlarına özel düzenlenen geceye, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Eksen, Derince Ziraat Odası Başkanı İsmail Demir, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, Kartepe Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Türker ve Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı katılım sağladı.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK
İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan; Başkan Hürriyet ile uyum içinde çalıştıklarını belirtti, teşekkür etti. Karaaslan, “Hepimizin dertleri aynı. Fatma Başkanım da çiftçi. Benden daha fazla tarla, arazi ekiyor. Lavanta bahçemiz var. Fatma Başkanımızı takdir ediyoruz.” dedi. Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci; Karamürsel Sepeti içindre kendi yetiştirdiği meyveleri Baykan Hürriyet’e hediye etti.

ÇİFTÇİLERİMİZE FAYDAMIZ OLSUN
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de gecede şunları dile getirdi:

“- Çiftçimize, üreticimize fayda sağlayacak çözümler bulmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın tarıma önem vermesini istiyoruz. Kendi tarım arazilerimizi ekip biçmeye başlayarak sosyal desteğe ihtiyacı olan insanlara bir faydamız olsun dedik. Buradan oluşturacağımız doğal ürünlerimiz, fidelerimiz, tohumlarımızla çiftçi ve üreticilerimize destek vermek istiyoruz. Bunu da kooperatif bilinci ile yapmak istiyoruz. Başkanımızla devamlı istişare içerisindeydik.”

Sarısu Kampı’nda yapılanları, değişiklikleri de anlatan Hürriyet, Ziraat Odası Başkanları ile her türlü işbirliğine açık olduklarını dile getirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑