Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

“Yumuşak Huyluysak, Kim demiş Uysal Koyunuz!”

Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer, Kandıra'ya kurulması beklenen çöp tesisine karşı olduklarını belirterek, " Yumuşak Huyluysak, Kim demiş Uysal KOYUNUZ! Kandıra’yı SAVUNACAĞIZ " dedi.

15 Ocak 2020 Saat: 22:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.254 kez okunmuştur

“Yumuşak Huyluysak, Kim demiş Uysal Koyunuz!”
“Yumuşak Huyluysak, Kim demiş Uysal Koyunuz!”

Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer, yayınladığı açıklamada son günlerin tartışma konusu olan Kandıra'da kurulması planlan çöp tesisine karşı olduklarını ifade etti.

İşte Nurullah Özer’in o açıklaması:

Yumuşak Huyluysak, Kim demiş Uysal KOYUNUZ! Kandıra’yı SAVUNACAĞIZ

Yılan hikayesine dönen çöp fabrikası konusunda fatura yine Kandıra’ya kesilmek isteniyor. Ne yapacaklarına, nasıl yapacaklarına henüz kendileri dahi karar veremedi.

Alanında uzman kişilerin şiddetle karşı durduğu Kocaeli’nin kuzeyine çöp fabrikası yapmak intihar olur dediği bir ortamda yıllardır kent gündemini meşgul eden halkta tedirginlik yaratan bu konuda bomba Kandıra halkının kucağına bırakılmak isteniyor.

Bugüne kadar hiç nimetten faydalanamayan bu güzide ilçemiz sahip olduğu bozulmamış doğası ve saflığı dürüstlüğü konusunda ün yapmış halkı ile eldeki imkânlara şükrediyordu.

Gelinen noktada plansızlıktan ve göz ardı edilmekten dolayı boş kalmış Kandıra’yı çöplük yapmak reva mı?

Halkımız, Kandıra sahillerine ulaşmak için yol bulamazken, tarımın tükendiği topraklarımıza Gıda OSB inşa ederken, İstanbullu susuz kalmasın diye 1000 yıllık yurdundan köylüyü sürerken, Atadan kalan topraklarını fahiş fiyatlarla köylüye satmaya çalışırken, Keten üretiminin merkezi halindeki bir ilçenin keten işleme fabrikası yerine Cezaevi yapılırken, köy okullarına bir bir kilit vurulurken neredeydiniz?

Kandıra’nın çözüme muhtaç sayısız sorunu varken yenilerini eklemeye uğraşmayın! Kocaeli’nin gözü gibi bakması, koruması gereken bir ilçedir Kandıra. Denizi, doğası, havası ve toprağı ayrı kıymetli ayrı güzeldir. El değmemiş haliyle bugüne taşıdığınız güzel topraklarımızı, Kandıra’mızı el değmemiş haliyle Yarına taşımak bize vazifedir. Evet Kandıralılar yumuşak başlıdır ama uysal koyun asla değildir, olamazlar.

Genç Kandıralılar Derneği Adına Başkan Nurullah Özer

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑