Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Yolcu’ya tepki var!

Çocukluğundan bu yana Milli Görüş davasının savunucusu olan Sinan Yolcu, İYİ Parti saflarına katıldı. Yolcu’nun partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçmesi Milli Görüşçüler tarafından büyük tepkiyle karşılandı

27 Şubat 2019 Saat: 18:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.062 kez okunmuştur

Yolcu’ya tepki var!
Yolcu’ya tepki var!

Kandıra'da Milli Görüş bayrağını babası Muhammet Yolcu’dan devralan Sinan Yolcu, İl Gençlik Kolları Başkanlığı yanı sıra Milli Görüşün farklı kademelerinde görev almıştı. Milli Görüşte başarıdan başarıya koşan,Kocaeli’de adından sıkça söz ettiren Yolcu, 2018 yılında da Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı olmuştu.

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte AK Parti saflarına katılmak için iktidarın kapısını çalan ancak AK Parti saflarında kendine yer bulamayan Yolcu, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi aday listesinde 5. sırada kendisine yer buldu. Yolcu’nun Saadet Partisi’nden istifa ederek İYİ Parti’ye geçmesi Milli Görüşçüler ve halk tarafından büyük tepkilere neden oldu. Şimdi Sinan Yolcu, Kandıralı hemşerilerinden İYİ Parti için oy isteyecek. Bakalım Sinan Yolcu’nun burada yeni partisine ne kadar katkı sunacak merak konusu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑