Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Yılmaz, gazetemizi ziyaret etti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akif Yılmaz, gazetemiz Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt’u ziyaret etti.

26 Şubat 2015 Saat: 16:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.479 kez okunmuştur

Yılmaz, gazetemizi ziyaret etti
Yılmaz, gazetemizi ziyaret etti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Akif Yılmaz, gazetemiz Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt’u ziyaret ederek genel seçimler ile ilgili görüşlerini aktardı. Kandıra’yı iyi tanıdığını söyleyen Yılmaz, 1950 yıllarında dedesinin Kandıra’da müftülük yaptığını ve bu nedenle anne ve babasının bir süre Kandıra’da yaşadığını belirtti. Ailesinin Kandıra’ya yaptığı hizmetlerden dolayı iyi tanındığını söyleyen Yılmaz, aday adaylığının Kandıralılar tarafından da olumlu karşılandığını söyledi.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

2015 genel seçimlerini seçimlerin seçimi olarak gördüğünü söyleyen Yılmaz, anayasa değişikliği için hedeflenen milletvekili sayısına ulaşabilmek için titiz adımlar atıldığını ifade etti. Yılmaz, “Bu seçim anayasa değişikliği için gerçekten çok ciddi bir seçim. Eğer adaylar içerisinde olursak bu sorumluluğu üstlenmiş olacağız. Bu bizim için bir şereftir. Bu yükün büyüklüğünün farkındayız. Başta Allah’a güveneceğiz ardından gençliğimizin verdiği enerji ve gayretle çalışacağız. Bu niyetle yola çıktık” dedi.

7 HAZİRAN’A KADAR ÇALIŞACAĞIZ

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye dünkü ülke değil. 13 yıl içinde şehirleriyle mahalleleriyle, köyleriyle büyük bir değişim yaşandı ve bu değişim sürecek. Ak Parti’nin uzandığı hizmet eli sadece Türkiye’yle de sınırlı kalmadı, dünyaya uzandı. Bütün bu girişimlerin heba olmaması lazım. Bir türlü istikrarın sağlanamadığı, kavganın gürültünün eksik olmadığı hükümetlerden kurtulup, istikrarlı, güçlü, hükümetlerin önünü açacak, yeni bir anayasa ve yeni bir sistemle inşallah Türkiye şaha kalkacak ve bu diriliş İslam coğrafyasına yayılacak şekilde Türkiye’yi büyük güç haline getirecek. Bizde bu umuda katkı sağlamak amacıyla, bu iş için laf değil icraat üreten bir kadronun içinde olmaktan şeref duyuyoruz. Seçiliriz veya seçilmeyiz. 7 Haziran’a kadar durmadan çalışacağız ve bu başarıyı birlikte elde edip Türkiye’nin önünü açacağız.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑