Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Yıllardır aynı dert... Koca sitenin elektriği yok!

Kandıra’da ikamet eden mahalle sakinleri, 7 yıldır yaşadıkları elektrik ve yol sorunlarıyla yaşadıkları mağduriyetlerden dolayı artık ‘Yeter’ dedi.

28 Ağustos 2019 Saat: 22:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.969 kez okunmuştur

Yıllardır aynı dert... Koca sitenin elektriği yok!
Yıllardır aynı dert... Koca sitenin elektriği yok!

Kandıra’da Cebeci Mahallesi Menekşe Sokak 4 Mevsim Sitesi’nde ikamet eden mahalle sakinleri, hem yolların bozukluğundan, hem de yıllarca çözemedikleri elektrik kesintilerinden dolayı isyan etti.

Hem SEDAŞ yetkililerine, hem de Kandıra Belediyesi’ne defalarca yaşadıkları sorunu dile getirmelerine rağmen mağdur olmaya devam ettiklerini kaydeden site sakinleri, “Biz bu konuda 7 yıldır mağduruz. Bu yollarda taksiler, arabalar bile çıkamıyor. Özellikle de yağmurda, çamurda balçık gibi olan yollar yüzünden hiçbir yere çıkamıyoruz. Bu bölgeye bir de Mavi Bayrak verildi. Böyle bir sokak, böyle bir cadde kesinlikle yok! Biz sitemizi hala site olarak yapamadık. İskanı bile veren belediye yetkilileri, elektrik aboneliğimizi bir türlü veremedi. Buraya nasıl iskan verildi biz de bunu merak ediyoruz. Son 2 yıldır şikayetlerimizi belirtmemize rağmen gelip sorunlarımızı dinleyip geri gidiyorlar.. En son yine dün geldiler. Tutanak tuttular, ellerimizde tutanaklar varken, hiçbir şey söylemeden elektriğimizi kestiler. Şuan sitemizde çocuk, bebek, yaşlı olmasına rağmen elektriğimizi kesmeleri ve bunu çok sık yapmalarından artık bıktık. Sayacımız bile var. Daha önceden trafo yapacağız dediler. Şimdi trafomuz da var ama yine elektriğimiz yok. Bizler abone de olmak istiyoruz. Ama abone de yapmıyorlar. Anlamadık gitti. Artık çözemezlerse biz de bunları mahkemeye vereceğiz” diyerek sitem etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑