Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Yetkililer uyardı: Aman dikkat!

Kurban Bayramı tatilinin son günleri yaşanırken tatilcileri için artık dönüş vakti geldi. D-130, D-100 karayolları ile TEM’de çok yoğun araç trafiği olması bekleniyor Trafik kazalarının meydana gelmemesi için sürücüler aman dikkat!

25 Ağustos 2018 Saat: 04:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.301 kez okunmuştur

Yetkililer uyardı: Aman dikkat!
Yetkililer uyardı: Aman dikkat!

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son günleri geldi. Bayram tatilinde özellikle İstanbul’dan uzaklaşanlar yoğun bayram trafiğine yakalanmamak için bugün akşam saatlerinden itibaren direksiyon başına geçecek. Bugün akşam saatlerinden sonra, yarın ve özellikle pazar günü D-130, D-100 karayolları ile TEM Otoyolunun ilimizden geçen bölümlerinde çok yoğun araç trafiği olması bekleniyor. Sürücülerin yoğun trafik nedeniyle sabırlı olmaları ve bayramı kedere döndürmemeleri aşırı hızdan kaçınarak, trafik kurallarına uymaları isteniyor. 

UYKUSUZ ARAÇ SÜRMEMELİ 
Tatil dönüşlerinde önemli geçiş güzergahlarından bir tanesi olan ilimizde bütün trafik görevlileri bugünden itibaren bayram tatili dönüş trafiği bitene kadar karayollarında görev yapacak. Fakat tatil başlangıcındaki gidiş trafiği dikkate alındığında, bütün tatilcilerin dönüşü son günlere sıkıştırmaları trafiği durdurma noktasına getirebilir. Mutlulukla ve coşku ile geçen Kurban Bayramının acılarla zehir olmaması için, trafiğe çıkan sürücülerin aşırı hızdan kaçınması, uykusuz araç sürmemesi, bilhassa uzun yolculuklarda ara sıra dinlenerek araç kullanmaları öneriliyor.

TRAFİK YOĞUN KÖPRÜ ÜCRETLİ 
İlimiz başta olmak üzere bayram tatili gidiş-dönüşleri birçok şehrin trafik yoğunluğunu artırıyor. Bu yoğunluğa sürücülerin aşırı hızları ve sabırsızlıkları da eklenince her yıl yaşanan ölümlü trafik kazaları yürekleri kanatıyor. Trafik yükünü azaltmak ve sürücülerin daha rahat bir seyahat yapmaları için son yıllarda yapılan hizmetler vatandaşın takdirini toplasa da, birçok vatandaş hala kurallara uymuyor. Ulaşımı rahatlatması beklenen yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştirilen projelerden bir tanesi olan Osman Gazi Köprüsü de maalesef ücretli olduğu için vatandaşların büyük bir bölümü tarafından kullanılamayacak. Osman Gazi Köprüsünün yanı sıra Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü de ücretli olmaya devam edecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑