Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Yeni müdürden eski müdürlere plaket

Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne yeni atanan Cafer Kuzu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eski okul müdürlerine plaket verdi.

24 Kasım 2015 Saat: 20:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.077 kez okunmuştur

Yeni müdürden eski müdürlere plaket
Yeni müdürden eski müdürlere plaket

Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde akşam yemeği düzenledi. Programa Okul Müdürü Cafer Kuzu, eski okul müdürleri Emrullah Uslu, Osman Yalnız ve Mehmet Akın, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Özer, Başkan Yardımcısı Mustafa Kutlu, öğretmenler ve okul personeli katıldı.

ESKİ MÜDÜRLERE PLAKET

Programda Okul Müdürü Cafer Kuzu, Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kuruluşundan bugüne yöneticiliğini yapmış okul müdürlerini de unutmadı. Okulun kurucu müdürü Emrullah Uslu’ya ve ardından görev yapan Osman Yalnız ve Mehmet Akın’a plaket takdim eden Kuzu, vermiş oldukları emeklerden dolayı kendilerine teşekkür etti. Eski okul müdürleri de oldukça onurlandıklarını ifade ederek, bu nazik davranışından dolayı Kuzu’ya teşekkür etti. Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Özer de öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Hoş sohbetler eşliğinde yenilen yemeğin sonunda hep birlikte pasta kesildi.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑