Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Yaylapınar Camii’nin açılışı yapıldı

Kefken Yaylapınarı Camii, protokolün ve vatandaşların yoğun katılımlarıyla ibadete açıldı.

27 Nisan 2018 Saat: 15:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.344 kez okunmuştur

Yaylapınar Camii’nin açılışı yapıldı
Yaylapınar Camii’nin açılışı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Kefken Yaylapınarı Camii, ibadete açıldı. Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı, Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, kurum idarecileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“KANDIRA’MIZIN HER BÖLGESİNE HİZMET ULAŞTIRIYORUZ”

Cami açılışında konuşan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Vatandaşlarımızın ibadetlerini rahatlıkla yapabildikleri, temiz ve ferah alanlar oluşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kefken mahallemiz ve çevre mahallelerimizdeki tüm vatandaşlarımızın ibadet edebileceği camimizin hayırlı olmasını diliyorum. Kandıra’mızın her bölgesine hizmet ulaştırmayı ve hemşerilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

“BU NE GÜZEL BİR AHLAK, BU NE GÜZEL BİR HİZMETTİR”

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘Kim dünyada bir mescit yaparsa, Allah, O’na Cennet’te bir ev yapar’ buyurarak cami inşa etmenin ve onarmanın önemini müjdelemişlerdir” diyen Başkan Karaosmanoğlu ise, “Cami yapmak ya da yaptırmak mukaddes ve çok hayırlı bir görevdir. Bu ne güzel bir ahlak, bu ne güzel bir hizmettir. Allah cami yapımında emeği geçen alın teri döken kardeşlerimden razı olsun. Bizim de çorbada tuzumuz olduğu için mutluyuz. İnşallah camimiz büyük hizmetler verecek 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımız bu güzel camimizi dolduracak” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, düğün

“CAMİLERİMİZİ DE CEMAATTEN IRAK BIRAKMASIN”

“Elhamdülillah Müslüman doğduk, Müslüman öleceğiz ve ebedi istirahatgâhımıza bir camiden uğurlanacağız. Bu nedenle camiler, Müslümanların ortak evidir” diyerek sözlerini sürdüren Karaosmanoğlu, “Yurdumuzun bize vatan olmasının en bariz göstergelerinden birisi, kentlerin siluetinde görülen minareler ile o minarelerden günde beş defa yükselen mübarek ezan sesidir. Bu camimiz de inşallah manevi bir huzur ve gönül iklimini asırlarca cemaatine sunacak. Ramazan’a sayılı günler kala açılışını gerçekleştirdiğimiz bu camimiz inşallah teravih namazlarında da dolup taşacak. Cemaatiyle bereketlenecek. Rabbim bizleri, camilerimizden ve ezan sesinden uzak, camilerimizi de cemaatten ırak bırakmasın” dedi.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

DUALAR EDİLDİ

Kuran-ı Kerim’in okunduğu duaların edildiği açılış töreninde minik semazenlerin gösterileri de konuklar tarafından beğeniyle izlendi. Kefken mahalle halkı ise açılış sonrası Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’nin ortaya koyduğu hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getirmeyi de ihmal etmediler.

Başkan Karaosmanoğlu, Kefken Yaylapınar Camisi'nin Açılışını Yaptı

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑