Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Yalçın hakkında konuşulanlar meğer gerçekmiş

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı olan Ayhan Yalçın aday gösterilmeyince İYİ Parti saflarına geçti. Yalçın’ın aday gösterilmediği taktirde İYİ Parti’ye geçeceği iddiaları Kandıra kulislerinde aylardır konuşuluyordu

6 Mart 2019 Saat: 08:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.970 kez okunmuştur

Yalçın hakkında konuşulanlar meğer gerçekmiş
Yalçın hakkında konuşulanlar meğer gerçekmiş

Kandıra Bağırganlı Köyü’nden Zafer İlköğretim Müdürü merhum Üzeyir Yalçın’ın oğlu Ayhan Yalçın, siyasette adından söz ettirerek başladı. İstanbul’da özel bir firmada yöneticilik yapan ve Kandıra ile bağını hiç koparmayan Yalçın, 2018’de emekli olması ile birlikte siyasete atıldı. Yalçın, siyasete AK Parti saflarına katılarak başladı. 2018 genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Yalçın, son anda kararından çark etti. 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı olacağını duyuran Yalçın, en yakınlarını bile inandıramadı. Adaylık sürecinin başlaması ile tüm gözler Yalçın’a çevrildi. Bakalım Yalçın AK Parti’den aday olacak mı? 

TEPKİYE NEDEN OLDU
Son günlerde Yalçın AK Parti İlçe Başkanlığı’na giderek Belediye Başkanı Aday Adaylığını resmi olarak gerçekleştirdi ve süreç başladı. AK Parti’nin Kandıra Belediye Başkanı kim olacak? Tabi ki Ayhan Yalçın olmadı. Yalçın’ın, AK Parti aday göstermezse İYİ Parti’ye geçeceği o günlerde Kandıra kulislerinde konuşuluyordu ve de öyle de oldu. Ayhan Yalçın gazetelerde ve sosyal medyada “AK Parti benim kıymetimi bilemedi” diyerek AK Parti’ye veryansın etti. İYİ Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi kontenjan listesinde kendine yer bulan Yalçın, 31 Mart Yerel Seçimleri için İYİ Parti’ye oy isteyecek. Yalçın’ın siyasete atılır atılmaz parti değiştirmesi çevresi ve ilçe halkı tarafından tepkilere neden oldu. Bakalım Yalçın, İYİ Parti’ye katkı mı sunacak yoksa yeni partisinden güç mü alacak?

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
misafir 06.03.2019 10:36
ayhanın yaptığı siyaset değil, politika
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑