Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Y. Refah Partisi İl Başkanı Aras: Artık alternatif var!

Yeniden Refah Partisi’nin il başkanı olarak atanan Mehmet Aras gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “16 Senedir alternatif yok diyorlar. Artık alternatif var. Alternatif doktor Fatih Erbakan’dır” dedi.

13 Ocak 2019 Saat: 12:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.252 kez okunmuştur

Y. Refah Partisi İl Başkanı Aras: Artık alternatif var!
Y. Refah Partisi İl Başkanı Aras: Artık alternatif var!

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu Yeniden Refah Partisi’nin il başkanı olarak geçtiğimiz gün kurucu il başkanı olarak Mehmet Aras atandı. Cebir Koleji’nin spor salonunda gerçekleştirilen basın toplantısına  Genel Merkez Kurucuları  Mustafa Cebir ve  Ali Şükrü Bayraktar ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

BU KİMSEYE NASİP OLMAZ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras programda yaptığı konuşmada, “Görev bize tebliğ edildi. Elhamdülilah 24 saaat içerisinde yönetim kurulumuzu oluşturduk. Bu kimseye nasip olmaz. Yönetimimiz 50 asil, 50 yedek üyeden oluşacak. Yönetim listemizi önümüzdeki günlerde kamuoyula paylaşacağız” dedi. 

GÖREV İHTİYARA VERİLDİ

“16 senedir alternatif yok diyorlar. Artık alternatif var” diyen Aras sözlerinin devamında, “ Alternatif doktor Fatih Erbakan’dır. Yolu açık olsun. 12 ilçemizin istişaresini kısa sürede yapacağız. Tertip komitemiz belirlenecek. İlçe delegelerimizi de belirleyeceğiz. Sonra il kongresi yapılacak. Ardından genç bir arkadaşımızı göreve getireceğiz. İhtiyara verildi bu görev ama biz bu uğura baş koyduk. Rabbim utandırmasın” şeklinde konuştu. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑