Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Volkan Bulgurcu: Başarısız olduk

CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, CHP’nin yaklaşan kongre dönemi öncesinde EN Kocaeli’ye özel açıklamalarda bulundu.

26 Temmuz 2019 Saat: 06:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.743 kez okunmuştur

Volkan Bulgurcu: Başarısız olduk
Volkan Bulgurcu: Başarısız olduk

Yaklaşan kongre süreci ile birlikte CHP Kocaeli'de gündem oldukça hareketli. Özellikle mevcut ilçe başkanlarının tekrar aday olup olmayacağı önemli bir soru işareti. Hem kongre gündemi ile ilgili hem de 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili gazetemize konuşan CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu açıklamalarda bulundu.

ADAY MI?
CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu yeniden ilçe başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili, “Kim aday olur olmaz bilmiyorum. Şu anda bize gelen yazı yok. Bir karar alınsın bakacağız. Olup olmayacak belli değil. Kim ne derse desin kişilerin demesi ile olmuyor bu işler. Bir ekip işidir, ekip olursa bu işler olur. Biz geçirdiğimiz dönemde önümüzdeki 5 yılın temellerini attık’’ dedi

SORUN YAŞAMADIK
Geçirdikleri dönemde önlerindeki 5 yılın temellerini attıklarınıı belirten Bulgurcu sözlerine şöyle devam etti: ‘‘Millet ittifakı kapsamında Kandıra’da İyi Parti’den aday gösterildi. Biz de İyi Parti adayını destekledik. Partilerimiz ittifak sürecine uyum sağladı. Merkez ilçede olduğu gibi biz de Kandıra’da ittifaka destek verdik. Uyumlu çalıştık. Herhangi bir sorun yaşamadık.

BAŞARILI OLSAK SEÇİMİ KAZANIRDIK
Kendimizi başarılı bulmuyoruz. Başarılı olsak seçimi kazanırdık. Kaybettiğimiz için kendimizi başarılı görmüyoruz. Demek ki halkımızın bizden başka istekleri de var. Bunları tamamlamaya çalışacağız."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑