Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Verd Hotel Kerpe’de sezonu açıyor

Kandıra'nın doğal güzellikleriyle ünlü sahili Kerpe'de yeni adıyla Verd Hotel, 15 Mayıs’ta sezonu açıyor.

13 Mayıs 2013 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 17.136 kez okunmuştur

Verd Hotel Kerpe’de sezonu açıyor
Verd Hotel Kerpe’de sezonu açıyor

Kerpe sahilinde yıllarca Varuna Otel daha sonra Nicomedia Club, ardından ise Lidya Hotel & Beach olarak hizmet veren 4+ Plas otel, iş adamı İsmail Hakkı Kuran tarafından önceki aylarda satın alındı. İşletmecisi değişen otelin yeni adı ise Verd Hotel oldu. İş adamı Kuran’ın, Türkiye’de ve farklı ülkelerde çok sayıda şirketi bulunuyor. Kandıra’nın doğa güzelliklerine hayran kalan Kuran, Kerpe’deki 4+Plus oteli alarak bünyesine ekledi. Otelin tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla Mayıs 15’te hizmete açılacak. Bizde Kerpe Verd Hotel’in Genel Müdürü Sevgi Solak ile bir şöyleşi yaptık.
15 MAYIS’TA AÇILIYOR Sevgi Solak, “Kerpe’nin doğal güzellikleri içerisinde bulunan bu otel iş adamı İsmail Hakkı Kuran tarafından satın alındı. Kandıra sahillerinde Verd Hotel’le yeni bir dönem başlatacağız. Otelimizin iç ve dış boyalarını tamamladıktan sonra dekorasyon çalışmaları ve tesis çevresinde ciddi çalışmalar yaptıktan sonra 15 Mayıs itibariyle halkımızın hizmetine açacağız. Otelimizde tecrübeli ve usta kadroyla hizmet vereceğiz. Hizmet kalitesini yükseltmek için usta personel getireceğiz. Alkolsüz hizmet vererek aile kavramına önem vereceğiz” dedi.
384 KİŞİ KONAKLAMA İMKÂNI Solak, “İstanbul’a 140 km, Ankara'ya 300 km, İzmit'e 45 km, Bursa'ya 150 km mesafede 27 dönüm orman içinde denize sıfır bir tesis olan Verd Hotel, 4+ Plas 150 oda ve 384 yatak kapasiteli. Buraya sadece tatil amaçlı da gelinmiyor. Büyük firmalar toplantı, seminer vermek içinde tercih ediyorlar. 1 adet kendi içinde 3'e bölünen toplam oturma kapasitesi 250 kişilik toplantı salonu, 1 adet 350 kişilik konferans, sinema, toplantı salonu, 1 adet 16 kişilik VIP toplantı odası bulunmakta. Çok uluslu organizasyon şirketleri vb. firma ve kişiler toplantı ve seminerlerini burada yapıyor” dedi.
SOSYAL AKTİVİTELER Solak, “Verd Hotel’de yapabileceğiniz bir sürü sosyal faaliyetlerde mevcut. Bilardo, dart, tavla, pinpon, minigolf, , voleybol, basketbol, kapalı yüzme havuzu, bisiklet, deniz bisikleti, kano, beach voleybol, fitness center, jet ski, masaj, kuaför, sauna, sinema, internet vb. faaliyetlerin yanı sıra çocuk kulübü etkinlikleriyle de keyifli ve bütçeye uygun bir tatil için Verd Hotel tam ideal bir yer.
KIŞ İÇİN DE İDDİALILAR Doğası ve deniziyle Kerpe'nin eşsiz manzarasını yansıtan güzel bir yerde bulanan Verd Hotel’de her an bir ünlüyle karşılaşmak da mümkün. Büyükşehirlerin yoğunluğundan kaçan ünlüler, işadamları da otele büyük bir ilgi gösteriyor. İstanbul'un arka penceresi. Oksijen, doğal güzellik ve sessizliğin bol olduğu bir mekân. Eğlenceden çok dinlenme amacıyla talep görüyor. 2013’de başarılı kadromuzla Kerpe’de yepyeni bir sezon açmayı hedefliyoruz. 12 ay boyunca sunacağımız hizmetle Kerpe’yi dünyaya açmayı hedefliyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑