Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Vatandaş başkan aramayacak, biz ayağınıza geleceğiz

İlçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Vatandaş ulaşacak belediye başkanı aramayacak. Dün olduğu gibi biz hep ayağınıza geleceğiz” dedi.

21 Kasım 2015 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.005 kez okunmuştur

Vatandaş başkan aramayacak, biz ayağınıza geleceğiz
Vatandaş başkan aramayacak, biz ayağınıza geleceğiz

Kandıra’nın genç ve dinamik Belediye Başkanı Ünal Köken, 933 kilometre sınırı, 96 mahallesi bulunan ilçede, vatandaşlarıyla temasını hiç kesmiyor. Son olarak Başkan Köken, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’la birlikte ziyaretlerini ilçe merkezindeki esnaflarla sürdürdü. Vatandaşın beklentilerini dinleyen ve isteklerini not aldıran Başkan Köken, “Biz söz verdik. Makam da oturan değil, sokakta el sıkan yönetim olacağız” dedi.

MUHTARLAR HİZMETİMİZİN EN ÖNEMLİ ZİNCİRİ

İlçe merkezinde bulunan esnafları gezdikten sonra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kandıra Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Yerel yönetimin en önemli zincirlerinden birinin de muhtarlar olduğunu ifade eden Başkan Köken, “Kandıra’da muhtarlarımızla örnek bir işbirliği içerisindeyiz. Köy ve mahallelerimizde sürekli iletişim içerisinde sorunlara anında çözüm buluyoruz. Artık köylerimiz şehirdeki tüm hizmetlerden faydalanıyor” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Mustafa Bayir 23.11.2015 08:04
Ünal bey bir buçuk ay ünal kökenleri girişmeye çalıştım olmadı adamına gore demek hatun bektaş olayı biliyor başkan yardımcısı adında biliyor ama izne gelince bir kez daha denetim girişmek icin
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑