Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Vali Aksoy Ve Eşi Yine Şaşırttı!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Hanım yine şaşırttı. Geçtiğimiz hafta eşi ile birlikte Fethiye Caddesi’nde el ele koruma memuru olmadan yürüyen Vali Aksoy, bu kez de eşi ile birlikte pazar alışverişi yaptı

4 Aralık 2017 Saat: 06:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.997 kez okunmuştur

Vali Aksoy Ve Eşi Yine Şaşırttı!
Vali Aksoy Ve Eşi Yine Şaşırttı!

Başkanlar, vekiller, siyasiler… Pek çoğu korumalarıyla ile geziyor Kocaeli’nin sokaklarında. Halkın içinden gelip halktan çekiniyor birçoğu. İşte böyle bir ortamda bir valinin halkın arasında eşiyle birlikte gezmesi şaşırtıyor ve mutlu ediyor görenleri.

Geçtiğimiz hafta İzmit Fethiye Caddesi’nde eşi Hülya Hanım ile el ele yürürken görülen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, bu kez de köylü pazarı ve organik pazarda görenleri şaşırttı. 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy ile bu kez pazarda alışveriş yaptı. Valiyi karşısında görenler şaşkına döndü. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, geçtiğimiz hafta sonu şehir merkezinde eşi Hülya Aksoy ile el ele yürürken fotoğraf paylaşmıştı.

Vali Hüseyin Aksoy, bu kez de Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Eşme Ahmediye Mahallesi'nde bulunan bir köylü pazarından ve İzmit’te bulunan organik pazardan alışveriş yaparken çekilen fotoğraflarını paylaştı. Hüseyin Aksoy, “Bugün Hülya hanımla birlikte ayvası ile meşhur Eşme'den ayva aldık, organik pazardan da alışveriş yaptık” ifadelerini kullandı. Vali Aksoy'un paylaştığı fotoğraflar vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑