Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Ünlü İlahiyatçı Döngeloğlu koronadan vefat etti

Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, tedavi sürecinde Kocaeli halkından dua ve helallik istemiş

3 Mayıs 2020 Saat: 15:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.310 kez okunmuştur

Ünlü İlahiyatçı Döngeloğlu koronadan vefat etti
Ünlü İlahiyatçı Döngeloğlu koronadan vefat etti

Kanal 7 ekranlarının sevilen yüzü ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu (52), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Döngeloğlu, tedavi sürecinde İzmitli ilahiyat sanatçısı Murat Taylan ile yaptığı telefon görüşmesinde tüm Kocaeli halkından dua ve helallik istemiş.

Yaşadığı olaydan oldukça üzüntü duyan Taylan, “Ömer Döngeloğlu benim çok sevdiğim ve örnek aldığım hocamdı. Kendisiyle koronavirüs tedavi sürecinde birçok kez telefonda konuştuk. Tüm Kocaeli halkından dua ve helallik istemişti. Çok üzgünüm. Başımız sağolsun” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖMER DÖNGELOĞLU'NUN AİLESİNE TAZİYELERİNİ İLETTİ      

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu’nun vefatı dolayısıyla, oğlu Muhammed Döngeloğlu ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, merhum Ömer Döngeloğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.  

ÖMER DÖNGELOĞLU KİMDİR?

Ömer Döngeloğlu 1968'de Tokat'ın Zile ilçesinde doğdu. İlkokulu Zile Altunyurt İlkokulu’nda, orta eğitimini Zile İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 1986–1996 yılları arasında memleketi Tokat'ta İmam-Hatiplik yaptı. Kamuda uzun yıllar çeşitli idari görevlerde çalıştı. İslam tarihi ve Siyer-i Nebi üzerine yıllarca araştırma, inceleme, okuma ve gezilerde bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑