Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

Ünal Cankurt ve ekibi Manşet Kocaeli’de

Manşet Kocaeli Gazetesi Kandıra Temsilcimiz Ünal Cankurt ve ekibi, Kandıra’nın sıcak, tarafsız, doğru ve siyasi haberlerini Manşet’le duyuracak.

11 Şubat 2014 Saat: 18:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 23.332 kez okunmuştur

Ünal Cankurt ve ekibi Manşet Kocaeli’de
Ünal Cankurt ve ekibi Manşet Kocaeli’de
Kocaeli’de 4 ay önce kurulan, her geçen gün büyüyerek ilçelerde temsilcilik açan Manşet Kocaeli Gazetesi, Kandıra’ya da irtibat bürosu açtı. Manşet Kocaeli Gazetesi Kandıra Temsilciliği’ni Ünal Cankurt yürütürken, Haber Müdürü Sedef Alkandurur, muhabir Ayşe Özer ve gazete dağıtım sorumlusu Kahraman Üresoy ile birlikte sizi değerli okuyucularımıza sıcak, tarafsız, doğru ve siyasi haberleri Manşet farkıyla duyuracak.
KANDIRA HABERLERİ MANŞET’TE Kandıra’da herkes haberin kaynağı olan Manşet Kocaeli Gazetesi’ni Ünal Cankurt farkıyla tercih ediyor. Siyasetin kalbi attığı şu günlerde Manşet Kocaeli Gazetesi Kandıra’da ekibini güçlendirerek çok iddialı bir şekilde seçim sürecine giriyor. Kandıra’dan haber okumak istiyorsanız bayiinizden Manşet Kocaeli Gazetesi isteyin. Her gün Kandıra’daki gelişmelerden haberiniz olsun. Kandıra merkez ve köylerinde yaşanan tüm haberleri Manşet Kocaeli Gazetesi'nde ayrıntılarla okuyabilirsiniz. Şimdiden tüm okurlarımıza bizleri tercih ettikleri için teşekkürler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑