Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Ünal Cankurt dede oldu

Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'u oğlu Yuşa Caner Cankurt ve eşi Büşra Cankurt çiftinin bir erkek çocukları dünyaya geldi

17 Nisan 2019 Saat: 21:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.769 kez okunmuştur

Ünal Cankurt dede oldu
Ünal Cankurt dede oldu

Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, dede oldu. Cankurt'un oğlu Yuşa Caner Cankurt ve eşi Büşra Cankurt çiftinin çocukları Özel Kocaeli Hastanesi'nde dünyaya gelirken, Ünal Cankurt da ilk kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı. Eşi Beyhan Cankurt ile birlikte torunlarını sağlıklı olarak kucaklarına almanın sevinci içinde olduklarını belirten Ünal Cankurt, torununa Yiğit Ensar ismi verildiğini söyledi.

MUTLULUK GÖZYAŞLARI
Özel Kocaeli Hastanesi’nde Dr. Hilal Bayram’ın gözetiminde gerçekleşen doğumda, 3 kilo 675 gram ve 49 cm olarak dünyaya gelen Yiğit Ensar bebek, Cankurt ve Aksoy ailelerini sevince boğdu. İlk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan Büşra Cankurt ve Yuşa Caner Cankurt çifti, oğullarının ağlama sesini duyar duymaz gözyaşlarına hakim olamadılar.  Büşra ve eşi Yuşa Caner Cankurt’u tebrik ederiz. Anne ve babasının adeta kopyası olan Yiğit Ensar bebeğe ailesiyle birlikte sağlıklı ve uzun ömür dileriz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑