Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

“Ülkemizi karanlık bir yola sokmaya çalışıyorlar”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, gün boyu ilçede ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla istişarede bulundu

13 Mart 2019 Saat: 21:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.520 kez okunmuştur

“Ülkemizi karanlık bir yola sokmaya çalışıyorlar”
“Ülkemizi karanlık bir yola sokmaya çalışıyorlar”

SKM programları kapsamında seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği Kandıra’da bu kez gün boyu ev ziyaretleri yapılarak, vatandaşlarla sohbet edildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, günün ilk programında Aydınlık Mahallesi'ndeki kadınlarla istişare toplantısında bir araya geldi. Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram’ın da katıldığı sohbetin ardından Aydınlık Mahallesi’nde Fikriye Teyze ve Akdurak Mahallesi’nde Bakiye Yazıcı ve aileleri hanelerinde ziyaret edildi. Katırcıoğlu ve Turan, ayrıca evinde istirahat eden geçmiş dönem İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduktan sonra umre vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Feride-Mehmet Açıkgöz ailesini de ziyaret etti.

ÖMER TURAN RAHMETLE ANILDI

Akşam saatlerinde ev ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan’a AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. İlk olarak Akbal Mahallesi’nde muhtar Salih Eren ve Kandıralı hemşehrileri ile bir araya gelen Katırcıoğlu ve Turan sonrasında Orhan Mahallesi’nde Şaziye Fındık ve ailesinin hanelerine konuk oldu. Akbal ziyareti esnasında aslen Akbal Köyünden olan Bekirdere eski muhtarı merhum Ömer Turan’ı rahmetle anan bir konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Gönülleri kazanma yolundaki hedefimizi gerçekleştirmiş olan muhtar Ömer Turan abimizi rahmetle anıyorum” dedi.

İLÇEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Katırcıoğlu, ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar vererek, “Bu seçimde Cumhur İttifakı’mızın adayları olan Tahir Büyükakın ve Adnan Turan’a oylarımızı vererek sandıkları patlatacağız. İnşallah önümüzdeki süreçte hizmet anlayışını daha da yukarıya taşıyacağız. Muhalefeti görüyorsunuz. Gelecek seçim sonuçlarından bir referandum algısı okumaya çalışıyorlar. Hedeeri Cumhur İttifakı’nın oylarının azalmasını sağlayarak, ülkeyi genel seçim atmosferine sokmak ve tekrar parlamenter sisteme geri döndürmek. Ülkemizi karanlık bir yola sokmaya çalışıyorlar.” dedi.

KANDIRALILAR İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Halka hizmet noktasının bir zincir olarak düşünülmesi gerektiğini belirten Katırcıoğlu, “Bu zincirin ilk halkası muhtarlarımız, ikinci halkası meclis üyelerimiz ve üçüncü halkası ise belediye başkanlarımız” dedi. Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan da gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktıklarını ve ilçeyi Kandıra’nın gerçek sahibi olan Kandıralılarla birlikte yöneteceklerini söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑