Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Türkkan, Kandıra’da köylülerle bir araya geldi

Kocaeli’ndeki seçim çalışmalarına hız veren İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kandıra’da köylülerle bir araya geldi. Türkkan, “Ülkenin her yanını umutsuzluk sardı” dedi

10 Mart 2019 Saat: 02:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.040 kez okunmuştur

Türkkan, Kandıra’da köylülerle bir araya geldi
Türkkan, Kandıra’da köylülerle bir araya geldi

Yerel seçimler öncesi Kocaeli’ndeki seçim çalışmalarına hız veren İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan geç saatlere kadar Kandıra’daydı.

Türkkan, Kandıra’da Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin ve meclis üyelerinin tanıtım programına, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte katıldı. İl başkanları Şanbaz Yıldız, Cengiz Sarıbay, ilçe başkanları, İYİ Parti ve CHP yöneticileri ve partililer de aday tanıtım toplantısında hazır bulundu.

KÖYLÜ ÇİLE İÇİNDE
İYİ Partili Türkkan aday tanıtım toplantısının ardından hız kesmedi. Türkkan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman ve Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin ile birlikte Kandıra köylü pazarını ziyaret etti, köylerinde yetiştirdikleri ürünleri pazara getirip satarak geçinmeye çalışan köylülerin dertlerine ortak oldu. “Köylü zaten çilede, ancak bu kez fukaralık belini çok bükmüş” açıklamasını yapan Türkkan, “Ülkenin her yanını umutsuzluk sardı” ifadesini kullandı. 

TÜRKKAN KÖYLERDE
İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Kandıra’da köylere gitmeyi de ihmal etmedi. Türkkan, Kefken, Kabaağaç, Hacımazlı ve Bağırganlı’daköylülerle buluştu.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde köylülerin desteğini ve oylarını istedi.
Gittiği yerlerde köylülerin yaşadığı sıkıntıları da dinleyen Türkkan, bunları TBMM gündemine taşıyacağını ifade ederek takipçisi olacağını belirtti. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑