Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

“Türkiye’nin değişime ihtiyacı var”

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Vurmaz Eyisabuncular, Türkiye’nin artık değişime ihtiyacı olduğunu söyleyerek, 24 Haziran’da Kandıralıların “tamam” diyeceğini vurguladı.

19 Haziran 2018 Saat: 22:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.430 kez okunmuştur

“Türkiye’nin değişime ihtiyacı var”
“Türkiye’nin değişime ihtiyacı var”

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için sahadan bir an olsun ayrılmayan CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Vurmaz Eyisabuncular ve ekibi, ilçe merkezi ve mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. Gün içerisinde onlarca mahalle dolaşarak vatandaşla bir araya gelen Eyisabuncular, halkın artık değişim beklediğini ve buna hazır olduğunu söylüyor.

KANDIRA “TAMAM” DİYOR

Eyisabuncular, “İlçe örgütümüz, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte 3 farklı bölgede seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halkımız gerçekten bir değişim bekliyor ve bu heyecanı bize de yansıtıyorlar. Artık insanlarımız korkmuyor, gözlerindeki umudu görüyoruz. Şikâyetler artık yüksek sesle dillendiriliyor. Kandıralılar genci yaşlısı artık ‘tamam’ diyor” şeklinde konuştu.

HER BİR OY BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

24 Haziran’da sandık görevlilerine de büyük iş düştüğünü belirten Eyisabuncular, “Bu seçimlerde sandıklarımızı çok iyi korumamız gerektiğini biliyoruz. Sandık görevlilerimize de büyük iş düştüğünün farkındayız. Onlarla görüşerek gerekli önlemleri aldık. 24 Haziran’da çok dikkatli olacağız. Her bir oy bizim için çok değerli, çok önemli” dedi.

MİLLET İTTİFAKI KAZANACAK

Kandıra’nın artık Ankara’da temsil edileceğini de sözlerine ekleyen Eyisabuncular,  “Gerek Cumhurbaşkanlığı gerek parlamentoda çoğunluğu alacağız. CHP Kandıralı vekil adayını çıkardı. Halk bu konuda memnuniyetini sandıkta gösterecek. Kandıra mecliste temsil edilecek. Millet ittifakı kazanacak” ifadelerini kullandı.

 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑