Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Turizmi canlandıracak çalışmalarımız sürecek

Kocaeli- Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği’nin genel kurulu Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

19 Haziran 2019 Saat: 05:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.072 kez okunmuştur

Turizmi canlandıracak çalışmalarımız sürecek
Turizmi canlandıracak çalışmalarımız sürecek

Kocaeli- Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliğinin, gelecekte daha güzel işler yapması adına birliğin faaliyetlerini arttıracakları vurgusu yapan Başkan Turan, “İlçedeki turizm dernekleri ve turizm faaliyeti yapan kuruluşlar ile her fırsatta bir araya geliyoruz. İlçemizin turizm sorunlarını hep birlikte değerlendiriyor, çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

İLÇEMİZİN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Her türlü fuarda Kandıra bezi, Kandıra yoğurdu, Kandıra hindisi ve eski geleneklerimizi canlandıracak tanıtım amaçlı faaliyetlerin üzerinde biraz daha durmalıyız” diyen Başkan Adnan Turan, “Genel kurul üyelerimiz ile tek tek istişarelerde bulunuyoruz. İnce eleyip sık dokuyarak Kandıra’mızı turizm konusunda ileriye taşıyacak çalışmalarımıza hız verdik” dedi. Kandıra’ya özgü olan Kandıra bezinin üretiminin yaygınlaşması ve Kandıra’nın adını her platformda duyurmak adına gerekli çalışmaların başlatılmasına yönelik de görüşlerin belirtildiği toplantıda Başkan Turan, “Hepimizin göstereceği çabalarla ön plana çıkartacağımız ilçemizin tanıtımında gerekli olan ne ise yerine getireceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
MURAT 19.06.2019 08:16
Onemli olan kaliteli turisti cekebilmek.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑