Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

"Turistik Ve Tatil Kenti Çöplük Yapılamaz"

Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek, Kandıra'ya yapılacak çöp tesisine karşı olduklarını ifade ederek, "Turistik ve tatil kenti çöplük yapılamaz" dedi.

17 Ocak 2020 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.513 kez okunmuştur

"Turistik Ve Tatil Kenti Çöplük Yapılamaz"
"Turistik Ve Tatil Kenti Çöplük Yapılamaz"

Kandıra'nın Akçakese Mahallesi'ne yapılması planlanan çöp tesisine bir tepki de Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek'ten geldi. Parti olarak alınan kararı protesto ettiklerini belirten Gödek, "Seçim dönemi halkımız bunun hesabını soracaktır" ifadelerini kullandı.

KANDIRA HALKINA ÇÖPLÜĞÜ MÜ LAYIK GÖRDÜNÜZ?

Gödek şu açıklamalarda bulundu; "Yıllardır her konuda ihmal edilen ötekileştirilen Kandıra halkına çöplük ve sanayi atıklarını layık gördünüz. Kandıralı gençlerimiz işsizliğin çözümü için yıllardır bir iş kapısı, bir tesis, bir fabrika beklerken, Kandıra halkımız 'Ölüm Yolu' olarak bilinen Kandıra İzmit yolunun duble yol olmasını beklerken, Kandıra yolu çöp kamyonları ile trafiğe çare mi olacak?

HALKIMIZ HESABINI SORACAKTIR

Tarım ve hayvancılıkla yıllardır geçimini sağlayan Kandıra halkımız mazotun gübrenin altın fiyatına çıkmasıyla arazilerini ekemeyerek çaresiz kalmıştır. Arazi mafyaları da yüzlerce emlak büroları ile leş kargaları gibi vatandaşın tepesine çökmüştür. Bu zulüm yetmiyormuş gibi bu defa da Kandıra halkını çöp fabrikası ve sanayi tesisi atıkları ile sağlığı ile oynanmak istenmektedir. Parti olarak bu durumu protesto ediyoruz. Seçim döneminde halkımız bunun hesabını soracaktır."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑