Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Turan’ın Kazanmasında Bakan Dinç’in Katkısı Büyük

Kandıra’nın yetiştirdiği önemli siyasetçilerden Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan’a 31 Mart yerel seçimlerinde tam destek verdi.

5 Nisan 2019 Saat: 12:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.621 kez okunmuştur

Turan’ın Kazanmasında Bakan Dinç’in Katkısı Büyük
Turan’ın Kazanmasında Bakan Dinç’in Katkısı Büyük

31 Mart yerel seçimlerinde Kandıra’da kıyasıya yarışan Cumhur İttifakı AK Partili Belediye Başkanı Adnan Turan ile Millet İttifakının İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin’in yarıştığı seçimlerde Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, sahalara indi.

Cumhur İttifakı ile Millet İttifakının adayı Kandıra’da başa baş yarıştığı söylemlerinin ardından Sağlık Eski Bakanı Dinç, Turan’ın koluna girerek dengeleri adeta bozdu. Cumhur İttifakının AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan en yakın rakibine 6 bin fark attı. Son 1 haftada Adnan Turan’ın koluna giren Kandıra’nın yetiştirdiği önemli siyasetçilerinden Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, bu seçimlerde büyük faktör oluşturdu.Gece gündüz demeden Adnan Turan’a Kandıralı hemşerilerinden destek isteyen Dinç, Kandıra halkından büyük ilgi gördü. Kandıra seçmeninin çok iyi tanımadığı Cumhur İttifakının adayı Adnan Turan’a adeta referans Kazım Dinç oldu. Adnan Turan’ı koluna takarak hem tanıttı, hem anlattı, hem de Kandıralı hemşerilerinden oy istedi.Seçim arifesinde AK Parti ve MHP’nin ortaklaşa düzenlediği yürüyüşe yüzlerce vatandaş katıldı. Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, seçim çalışmalarının yanı sıra yürüyüşte de en ön saflarda yerini aldı. Seçim günü Başkan Adayı Adnan Turan’la oy kullanan okulları birlikte ziyaret ederek seçmene ben Adnan Turan’ın yanındayım mesajını verdi. Turan ve Dinç’in bu birlik ve beraberliği seçmeni biraz daha umutlandırdı. Sandıkların açılması ile Kandıra’nın yeni Belediye Başkanı belli oldu. Adnan Turan, 18.318 oyla Kandıra Belediye Başkanı oldu. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑