Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Toplu taşımada korona önlemleri

Toplu taşımada koronavirüs önlemleri kapsamında yayımlanan, araç kapasitesinin yüzde 50'si kadar yolcu sayısı ve güvenli mesafede oturulmasıyla ilgili genelge Kocaeli'de uygulanmaya başlandı.

27 Mart 2020 Saat: 16:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.876 kez okunmuştur

Toplu taşımada korona önlemleri
Toplu taşımada korona önlemleri

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine koronavirüsle mücadele kapsamında toplu taşımayla ilgili genelge gönderdi. Tüm şehiriçi ve şehirlerarası çalışan toplu taşıma araçlarının, araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50’si oranında yolcu kabul etmesini ve araç içindeki yolcuların oturma şeklinin teması engelleyecek şekilde olmasını öngören genelgenin ardından Kocaeli'de toplu taşıma araçlarında uygulama başladı.

Toplu taşıma araçlarına binenlerin bugünden itibaren işaretlenmiş koltuklara oturacak ve diğer yolcularla arasındaki sosyal mesafeyi koruyacak.

Genelgeye göre il ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirler arası çalışan toplu taşıma araçları, araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50'si oranında yolcu kabul edecek. Araç içindeki yolcuların oturma şekli, yolcuların birbirleriyle temasını engelleyecek şekilde olacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑