Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

TFF resmen açıkladı! Şampiyon Kocaelispor

Türkiye Futbol Federasyonu beklenen açıklamayı yaptı. 3.Lig 2.Grup'ta açık ara lider Kocaelispor, şampiyon olarak 2.Lig'e yükseldi.

8 Temmuz 2020 Saat: 22:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.694 kez okunmuştur

TFF resmen açıkladı! Şampiyon Kocaelispor
TFF resmen açıkladı! Şampiyon Kocaelispor

2. ve 3.Lig’de gruplarda 2 ile 5.sırada yer alan takımların Play-Off oynamasına karar verildi. Küme düşmesi kesinleşenler dışında düşme kaldırıldı. Kocaelispor’un ardından ikinci sırada yer alan diğer temsilcimiz Belediye Derincespor ise Play-Off oynayacak.

SONUNA KADAR HAK ETTİK
Yılan hikayesine dönen ve önce oynatılacağı daha sonra ise oynatılmayacağı açıklanan alt liglerle ilgili beklenen ‘nihai’ karar çıktı. TFF, saatler süren toplantının ardından tescil formatlarını açıkladı. Açıklamaya göre 2.Lig ve 3.Lig’de gruplarında lider olan takımlar bir üst lige alındı. 2 ile 5.sıra arasında yer alan takımların Play-Off oynamasına karar verildi. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve en yakın rakibine 14 puan fark atan Kocaelispor, hak ettiği şampiyonluğu kazanarak önümüzdeki sezon 2.Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

ARMAMIZI, İSMİMİZİ SATMADAN…
Amatöre kadar düşen ve büyük çöküş yaşayan Kocaelispor, bazı kulüpler gibi ismini ve armasını satmadı. Onuruyla amatörde şampiyon olarak profesyonel liglere dönen Kocaelispor, bu sene de Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez ile yönetimin önderliğinde büyük mücadele örneği göstererek adını şampiyon olarak 2.Lig’e yazdırdı, büyük bir başarı elde etti. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz en son bundan tam 8 sene önce 2.Lig’de mücadele etmişti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑