Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Teksen Köyü, plato gibi

Kandıra Teksen Köyü reklam ve sinema filmlerine ev sahipliği yapıyor. Yakında vizyona girecek “Gülcemal” adlı sinema filminin çekimleri Kandıra Teksen Köyü’nde devam ediyor.

25 Eylül 2013 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.224 kez okunmuştur

Teksen Köyü, plato gibi
Teksen Köyü, plato gibi

Önceki günler Teksen Köyü’ne gelen film ekibi çekimlere başladı. Çekilen filmde Peker Açıkalın, Merve Sevi ve Cem Kılıç gibi ünlü isimler de rol alıyor. Teksen Köyü ve Düz Mahallesi’nde çekilen Gülcemal adlı sinema filminin çekimleri bir haftadır devam ediyor. 15 gün sonra Teksen Köyü’nde Gülcemal’in düğün çekimleri gerçekleşecek. Halkın tiyatro ve sinema oyuncularına ilgisi ise oldukça fazla. Teksen ve çevre köyler bir haftalık çekimi köylerinde yakından izlerken, ünlü isimler ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.
FİLM, KASIM AYINDA VİZYONDA Köylerinde yapılacak düğün töreninin çekimlerini sabırsızlıkla bekleyen köy halkı, ünlüleri yakından görmenin heyecanını yaşıyor. Teksen köyü muhtarı köylerini tercih eden ünlülere ev sahipliği yapıyor. Köylerinin tanıtımından dolayı oldukça memnun olan Muhtar Ziyaettin Soykan; “Köyümüz plato gibi, geçen yıl Cem Yılmaz da reklam filmi için köyümüzü tercih etmişti. Gülcemal filminin de köyümüzde çekilmesi bizleri oldukça memnun etti” dedi. Gülcemal filminin komedi aksiyon tarzında olduğunu söyleyen Muhtar Soykan, filmin Kasım ayının başında vizyona gireceğini belirtti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑