Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu Öğrencilerinden “Benim İçin 23 Nisan” Paylaşımı

Kandıra Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencileri Türkçe öğretmenleri Okan Başkan ile korona virüs sebebiyle evde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılına özel video hazırladı.

23 Nisan 2020 Saat: 01:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.980 kez okunmuştur

Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu Öğrencilerinden “Benim İçin 23 Nisan” Paylaşımı
Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu Öğrencilerinden “Benim İçin 23 Nisan” Paylaşımı

Kandıra Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu 6/A sınıfı  öğrencileri Türkçe öğretmenleri Okan Başkan ile korona virüs sebebiyle evde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılına özel olarak öğrencileri ile bir video hazırladı.

Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve tam 100 yıldır coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evlerde kutlanacak. Sokağa çıkma yasağının da uygulandığı bu bayramda çocuklarımız evlerden çektiği video ve fotoğraflarla coşkularını paylaştı.

BENİM İÇİN 23 NİSAN

TBMM'nin 100’üncü kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu 6/A sınıfı  öğrencileri Türkçe öğretmenleri Okan Başkan'la '' Benim İçin 23 Nisan'' adlı çalışma hazırladılar.

Çocukların gözünden 23 Nisan'ın anlatıldığı videoda, çocuklarımız evlerinde Türk Bayrakları ve Atatürk görselleri ile süsledikleri arka fon eşliğinde birbirinden güzel mesajlar vererek yarınların teminatı ve Cumhuriyetin emanetçileri olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑