Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Tarih Belli Oldu, AK Parti’ Sahaya İniyor

AK Parti’de yerel seçim kampanyası 1 Ocak’ta başlıyor. İllerdeki seçim koordinasyon merkezleri (SKM) 2019 itibariyle çalışmalarına start verecek. Belediye başkan adayları ve milletvekilleri SKM’lerin belirlediği program dışına çıka

25 Aralık 2018 Saat: 09:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.213 kez okunmuştur

Tarih Belli Oldu, AK Parti’ Sahaya İniyor
Tarih Belli Oldu, AK Parti’ Sahaya İniyor

Seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti’de kampanya süreci de belli olmaya başladı. 74 ilin belediye başkan adayını açıklayan ve ilçe belediye başkan adaylarının büyük bölümünü belirleyen AK Parti, yeni yılın ilk gününde alana iniyor. AK Parti kendi bünyesinde belirlediği takvime göre illerde kurulan seçim koordinasyon merkezlerini (SKM) 1 Ocak’ta açacak. AK Parti, eş güdüm ve tek seslilik için de adayları SKM’ler kanalıyla sıkı denetime alacak. Belediye başkan adayları ve milletvekilleri bu birimin belirlediği program kapsamında çalışma yapamayacak.

RESMİ START ŞUBAT’TA

AK Parti, martta önceki seçimlerden farlı olarak sahada olacak. YSK'nin seçim takvimine göre planlanan kampanya sürecinin ilk aşaması, şu ana kadar açıklanan adaylar ve parti teşkilatlarının ortak çalışmasıyla ilerliyor. AKP’nin açıkladığı adaylar, seçim bölgelerindeki parti teşkilatlarının da aktif katılımıyla vatandaş buluşmaları ve bölgelerindeki STK'larla bir araya gelmeye başladı. 1 Ocak tarihinde başlayacak propaganda sürecinde, AK Parti’nin her bölge için hazırladığı projelerin tanıtımı yapılacak. Daha sonra 19 Şubat’ta Ankara’da büyük bir lansman ile resmi seçim kampanyasının startı verilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑