Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Tarhan: Kandıralılar sesini yükseltmeli

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, adeta yılan hikayesine dönen Kandıra-İzmit duble yol projesinin takipçisi olduğunu belirterek, "Kandıralılar da artık sesini yükseltmeli" dedi

5 Eylül 2019 Saat: 06:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.375 kez okunmuştur

Tarhan: Kandıralılar sesini yükseltmeli
Tarhan: Kandıralılar sesini yükseltmeli

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu ve yönetimi, meclis üyeleri ile birlikde Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt'u ziyaret ederek ilçenin sorunlarına yönelik istişarelerde bulundular. Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan her geçen gün asker sayısı azalan Kandıra Kışlasının durumunu, turizm alanı ilan edilen Kandıra sahillerinin son durumu, her eğitim sezonunda öğrenci sayısı düşen Kandıra Meslek Yüksekokulunun akıbetini ve hayırsever Cansever ailesinin Kandıra'ya fakülte yapılması için 25 dönüm arazi bağışlamasına rağmen hala fakülte yapılmamasını eleştirdi. "Kandıra'nın artık kaderi değişmeli" diyen Tarhan, bu konuların takipçisi olacağını kaydetti.

GEREKİRSE DİRENELİM

Ayrıca Kandıra-İzmit duble yolunun bir an önce bitirilmesi gerektiğini vurgulayan Tarhan, "Yıllardır bu yolda yaşanan kazalarda birçok vatandaşımızı kaybettik. Bizler mecliste bu konunun takipçisi olduğumuz gibi Kandıralıların da sesini yükseltmesi gerekiyor. Gerekirse yolu kapatıp direniş yapalım sesimizi yükseltelim. Yarın Gıda OSB tamamlandığında bu yol daha çok kullanılacak ve trafik daha çok tıkanacak. 43 kilometrelik yol devlet bütçesini etkileyecek bir yol değil" açıklamalarında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑