Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Söz Millet İttifakı’ndaydı

Millet ittifakı tarafından Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen ortak mitingde partililer coşku yaşadı

21 Mart 2019 Saat: 16:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.420 kez okunmuştur

Söz Millet İttifakı’ndaydı
Söz Millet İttifakı’ndaydı

MİLLET İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin genel başkanları bugün ilimize gelerek ortak miting gerçekleştirdiler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Milli İrade Meydanı’nda vatandaşlara hitap ettiler. Mitinge CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP’li milletvekilleri Tahsin Tarhan, Haydar Akar, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan, Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı ve CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Millet İttifakı’nın ilçe belediye başkan adayları, CHP ve İYİ Parti’nin ilçe başkanları, yöneticileri, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMİ

31 Mart yerel seçimlerine günler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilimize geldi. Vatandaşlar saatler öncesinden miting alanına akın etmeye başlarken, alanın giriş çıkışlarında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Alanda toplamda bin 200 polis mensubu görevlendirildi. Polis ekipleri eski Perşembe Pazarı alanının girişinde oluşturulan arama noktalarında vatandaşları didik didik aradı. Vatandaşların yanındaki kalem, çakmak, bozuk paralar toplandı. Polisler alana girecek olan vatandaşları tek tek arayarak içeriye alındı.

BAYRAKLARLA, MARŞLARLA BEKLEDİLER

Millet İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin genel başkanlarının gerçekleştirdiği ortak miting öncesi binlerce vatandaş erken saatlerden itibaren eski Perşembe Pazarı alanına akın etti. Alana gelen vatandaşlar mitinge saatler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ ibeklemeye başladı. Kılıçdaroğlu ve Akşener’ e  sevgisini bayraklarla ve çeşitli aksesuarlarla ortaya koyan vatandaşlar, marşlar, şarkılar eşliğinde mitingin başlamasını bekledi. Alanın çevresinde parti bayrakları ile süsleme yapılırken, CHP ve İYİ Parti genel başkanları Kılıçdaroğlu ve Akşener’ in fotoğraflarının bulunduğu pankart asıldı. Alanda 30 bin su ve 30 bin bayrak dağıtıldı. 

ÇOŞKU İLE KARŞILANDI

Kılıçdaroğlu ve Akşener saat 14: 30’da miting alanına geldi. İki genel başkanın miting alanına gelmesi kalabalık tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. İki genel başkanın gelişiyle alanda bulunan binlerce vatandaş Türkiye bayraklarını sallamaya başladı. Protokolünde geniş katılım sağladığı programda iki genel başkan coşkulu kalabalığa hitap etti.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑