Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Sokağa çıkma yasağı başladı!

Corona virüsü salgınına karşı alınan yeni önlemler çerçevesinde bugün saat 20:00'den itibaren geçerli olacağı açıklanan sokağa çıkma yasağı başladı. Yasak yarın saat 10:00'da sona erecek

21 Kasım 2020 Saat: 21:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.714 kez okunmuştur

Sokağa çıkma yasağı başladı!
Sokağa çıkma yasağı başladı!

Corona virüsünde artan can kaybı ve yeni hasta sayılarına karşı yeni önlemler alındı. Alınan önlemlerle ilgili İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeye göre alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri sadece saat 10.00 ila 20.00 arasında hizmet sunabilecek. Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerleri 10.00 ile 20.00 saatleri arasında sadece paket servis veya gel-al hizmeti verecek şekilde açık olabilecek.

Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmalarınca saat 20.00'den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verilebilecek.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BAŞLADI

Alınan yeni önlemler çerçevesinde hafta sonları geçerli olacağı belirtilen sokağa çıkma yasağı saat 20:00 itibariyle başladı.

Yasak 22 Kasım Pazar günü saat 10:00’a kadar geçerli olacağı duyurulurken 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar da sokağa çıkmak yasaklanacak.

BAKAN KOCA: EN İYİ TEDBİR EVİMİZDİR

Sosyal medya hesabından sokağa çıkma yasağıyla ilgili paylaşım yapan Bakan Koca, şunları belirtti: "Ağır hasta sayısının 4 ayda 8 kat arttığına, bir gündeki yeni hasta sayısının 5 binin üzerine çıktığına dikkati çekerek, "En iyi tedbir evimizdir. Mecburiyet yoksa dışarı çıkmayın." uyarısında bulundu.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ağır hasta ve vaka sayısındaki yükselişe dikkati çekti.

Bir günde tespit edilen yeni hasta sayısının 5 binin üzerinde olduğunu, dünkü can kaybının 141'e ulaştığını anımsatan Koca, "Mücadeleden daha az yara, daha az acıyla çıkmak için zorunlu tedbirlere kendi tercihimizi eklemeliyiz. En iyi tedbir evimizdir. Mecburiyet yoksa dışarı çıkmayın." ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑