Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışacağız

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarnıçlar Mahallesi’nde yapılan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köken, “Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

3 Aralık 2015 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.875 kez okunmuştur

Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışacağız
Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışacağız

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarnıçlar Mahallesi’nde yapılan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Sarnıçlar mahalle muhtarı ve ekibiyle  birlikte mahallede incelemelerde bulunup vatandaşın isteklerini dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Mahallelerimizdeki imkanlarımızı arttırma yoluna gideceğiz. Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek çalışmaların devamlılığını ifade etti.

VATANDAŞIN KAPISINA KADAR HİZMET

İlçedeki imkanları mahallelere de yaymayı amaçlayan Başkan Köken; “Ülkemizdeki istikrar ile kentlerimiz gelişmeye devam ediyor. Bizde bu bağlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte 933 km gibi geniş sınırlara sahip olduğumuz ilçemizde, her mahallemizle alt yapı ve üst yapı olarak ilgilenmeye devam ediyoruz. Bir yandan mahalleler arası bağlantı yollarına asfalt yapıyor, bir yandan da mahalle merkezlerimizi vatandaşımızın kapısına kadar parkeyle yeniliyoruz” dedi.

ÖNCELİKLİĞİMİZ İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEK

“Halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek öncelikli görevlerimizden biridir. Vatandaşların yaşamlarını mutlu ve huzurlu sürdürmeleri her şeyden önemlidir” diyen Başkan Köken, mahalle halkının taleplerine kulak verdi. “Sizler için görev başında olup çalışacağız ve hizmetlerin devalılığı için ekibimizle birlikte incelemelerimizi sürdüreceğiz” diyerek desteklerin süreceğini vurguladı. Medeniyet seviyesinin yol yapım konusunda sunulan hizmetlerle ölçüldüğünü anlatan Başkan Köken,  devletimizin bizlere getirdiği imkanlarla en iyi yolları ve sınırsız hizmeti sizlere ulaştırmak için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑