Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

"Şimdi kocaman bir aileyiz benzetmesini çok iyi anlıyorum"

Kandıra İtfaiye Grup Amirliği 9. geleneksel iftar programında bir araya geldi. Esra Cihan Yeğin, "Eşim bana itfaiye kocaman bir aile diye anlatırdı, şimdi kocaman bir aileyiz benzetmesini çok iyi anlıyorum" dedi.

15 Mayıs 2019 Saat: 17:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.816 kez okunmuştur

"Şimdi kocaman bir aileyiz benzetmesini çok iyi anlıyorum"
"Şimdi kocaman bir aileyiz benzetmesini çok iyi anlıyorum"

Kandıra'nın güzide kurumlarından 7/24 Kandıra'da yaşayanların kötü gün dostu ve kurtarıcısı olmaya devam eden, İtfaiye Grup Amirliğinin geleneksel hale gelen iftar programının bu sene 9'ncusu gerçekleşti. İftar programına itfaiyede çalışan ve daha önce çalışmış olup emekliliğe ayrılanlar aileleriyle birlikte katıldı.

PLAKET VERİLDİ 

2 yıl önce genç yaşta kalp krizi sonucu vefat eden Kandıra itfaiye grup amirliği çalışanı Muhammet Cihan Yeğin'in eşi Esra Hanım ile minik kızı Lina'da iftar programına iştirak etti. Esra Hanıma ve biricik kızı Lina'ya itfaiye yöneticileri tarafından plaket ve hediyeler verildi. Plaket ve hediye törenininde Kandıra İtfaiye Grup Amiri Aydın Kardaş kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı ve müdürlerini selamlayarak iftara katılan personel ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Vefat eden personel Muhammet Cihan Yeğin'in eşi Esra Hanıma hitaben "Muhammet kardeşimiz bizlere iki emanet bıraktı. Değerli eşi Esra Hanım ve kızımız Lina. Biz sizi unutmak istemiyoruz her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

DUYGUSAL ANLAR

Hediye ve plaket takdim töreninden sonra teşekkür mahiyetinde kısa bir konuşma yapan Esra Hanım, ''Eşim bana itfaiye kocaman bir aile diye anlatırdı. Ben eşimi bana anlatmak istediğini anlamakta güçlük çekerdim ama şimdi eşimin dediklerini itfaiye için yaptığı kocaman bir aileyiz benzetmesini çok iyi anlıyorum. Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim'' şeklinde konuştu. Bu sözler üzerine vefat eden Muhammet Cihan Yeğin'in iş arkadaşları ve amirleri gözyaşlarını tutamadı. 9'ncu geleneksel iftar programına ev sahipliğini yapan Kandıra İtfaiye Grubunun kuruma bağlılığı ve örneklik teşkil eden iş arkadaşlığı ilişkileri dikkat çekti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑