Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı

Kandıra Seyrek ve Sarısu Bölgeleri Atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon inşaatlarının başlamasıyla birlikte, ekiplerde yoğun bir tempoya girdi.

20 Şubat 2016 Saat: 16:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.036 kez okunmuştur

Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı
Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı

Kandıra Seyrek ve Sarısu Bölgeleri Atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon inşaatlarının başlamasıyla birlikte, ekiplerde yoğun bir tempoya girdi. İSU Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kandıra’mızın iki güzel yeri olan Seyrek ve Sarısu’da gerek Atıksu arıtma gerekse kanalizasyon inşaatlarımız başladı. Altyapı ve üst yapı çalışmalarının ardından bölgemizde turizm potansiyeli daha da yukarı çekilecektir. Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı ve hızlanarak devam edecek” dedi.

İKİ ARITMA VE 5 KM’LİK KANALİZASYON

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan ve teknik personellerin de hazır bulunduğu inceleme gezisinde, projenin detayları ve gelinen son nokta yerinde incelendi. Kandıra Seyrek’te 3.000 kişilik, Sarısu’da 1.000 kişilik olmak üzere 2 adet modüler Atıksu arıtma tesisi ve yine Seyrek’te 4 km, Sarısu’da 1 km olmak üzere 5 km kanalizasyon hattının çalışmalarına başlandı.

HALKIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ
Kentin her noktasına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla halkımızın yaşam kalitesinin artırılmasının hedeflendiğini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Seyrek plajımızda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Denize akan deremizin çevre düzenlemesini yaparak buraya yakışan bir yer olmasını sağlayacağız. Seyrek ve Sarısu halkımızın gelerek güzel bir gün geçireceği mekân olacak” şeklinde konuştu. Seyrek sakinleri de yapılan bu çalışma nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na ve çalışanlara teşekkür ettiler.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 3 yorum yapılmıştır
nurol 24.02.2016 11:14
PINARLI köyü de sahil köyü orada da alt yapı ve kanalizasyon çalışması gerekli. köyün pis atıkları köyün hemen çıkışında ki köylünün önceden yaptığı beton dan olma yerde birikip ,sonra da dere yoluyla denize gidiyor. bu da çok sağlıksız ve kötü bir durum. yetkililerden bu duruma çözüm bulmasını bu köyün vatandaşı olarak isterim.
Tuncay YURDUSEVEN 21.02.2016 12:09
Yerinde bir çalışma olur. Özellikle Derelerin Islah edilip, Ağvada Göksu deresi,Beykozda Riva derelerinin olduğu gibi Dere çevreleri yerel halkın işletmeciliğine sunulması bölgeye ekonomik olarak katkı sağlayacaktır.
NURİTTİN ÖZTÜRK 20.02.2016 21:49
Namazgah ve yulaflı deresinin birleşerek SARISU deresinin başladığı yere kadar olan kısım çok iyi değerlendirilmeli,ağva gibi derede sandallar olsun ayrıca sarısu deresinin üzerine iki yada üç yerden köprü yapılsın.SARISU olması gereken en güzel şekilde yapılsın
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑