Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Seyrek Balıkçılar Derneği kuruldu

Seyrek plajında bulunan 32 balıkçı önceki gün bir araya gelerek Kandıra Seyrek Balıkçılar Derneğini kurdu. Derneğin kurucu başkanlığına Tunçel Yılmaz getirildi

26 Mart 2019 Saat: 14:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.751 kez okunmuştur

Seyrek Balıkçılar Derneği kuruldu
Seyrek Balıkçılar Derneği kuruldu

Yaklaşık 53 kilometrelik sahili ile Kocaeli’nin turizm ilçelerinden biri olan Kandıra her plajı, her koyu ayrı bir güzel. Kandıra sahil köylerinde bulunan vatandaşların büyük bir çoğunluğu balıkçılıkla geçimini sağlıyor. 50 yılı aşkın balıkçı iskelesi olarak bilinen Seyrek turizme açılması ile Kandıra’nın gözde plajlarından biri oldu. Büyükşehir Belediyesinin alt yapısı ve çevre düzenlemesini tamamlaması ile amatör ve profesyonel balıkçılara özel yer yapıldı.

BAŞKAN TUNÇEL YILMAZ
Seyrek plajının güzelliğine güzellik katmak için profesyonel ve amatör balıkçılar teknelerini Büyükşehir Belediyesinin balıkçılar için özel olarak tahsis ettiği yere topladı. 32 tekne sahibi önceki gün Kandıra Avcılar kulübünde bir araya gelerek Kandıra Seyrek Balıkçılar Derneği kurdu. Kurucu Başkan Tunçel Yılmaz seçilirken, 9 asil, 9 yedek yönetimi oluşturuldu. Kurucu Başkan Yılmaz, "Derneğimizin kuruluş amacı Seyrek plajımızda tüm teknelerin düzenli ve görsel güzelliği koruyarak her şeyi derneğimizin gözetimi altında olması amacı ile resmiyet kazandırmak için böyle bir dernek kurduk” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Cenk ŞEN 27.03.2019 10:29
Sanada bu yakılşırdı Kardeşim, Başarılarının devamı dilerim
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑